Connect with us

6ος Όμιλος

Μαρωνίτης: “Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής”

Published

on

Με την ισοπαλία που πήρε ο Ιωνικός στη Ρόδο στο ματς με το Διαγόρα, αποτελεί τη μοναδική ομάδα που έχει φύγει αλώβητη από το Σμαραγδένιο νησί.

Στις τρεις επισκέψεις της στο νησί των Ιπποτών, οι κυανόλευκοι απέσπασαν τρεις ισοπαλίες που θα φανούν χρήσιμες για τη συνέχεια.

Ο Νίκος Μαρωνίτης που έχει καταφέρει να χτίσει μια ομάδα που καταθέσει τη ψυχή της κάθε Κυριακή στο γήπεδο, αναφερόμενος στον αγώνα που ολοκληρώθηκε με το Διαγόρα τόνισε:

“Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδας μας και συγκεκριμένα στα παιδιά που έκαναν κατάθεση ψυχής τον αγωνιστικό χώρο. Μετά από πολύωρη ταλαιπωρία όντας άυπνοι πολλες ώρες ανταποκριθήκαμε στο πλάνο και πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό που θα δράσει καταλυτικά στην προσπάθεια που κάνουμε για τη σωτηρία αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Μετά το 68′ που μας κράτησε στο ματς ο Κουρεπινης και έχοντας μείνει με δέκα λόγω της αποβολής του Πλάκα, οι παίκτες τα έδωσαν όλα και διατηρήσαμε το μηδέν στην άμυνα μας. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια με την ίδια σοβαρότητα γιατί τα επόμενα ματς είναι το ίδιο δύσκολα και χρειάζονται προσοχή”.