Connect with us

7ος Όμιλος

Μαρίνης ο δεύτερος στον Παναργειακό

Published

on

Μετά το Χάρη Μπριλάκη που αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή της νέας διοίκησης, ο Ρέμος Μαρίνης αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναργειακού.

 

Ο Μαρίνης είναι γεννηθείς το 1991 και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ερμή Κιβερίου, στο παρελθόν έχει περάσει από την Ένωση Ερμιονίδος και τον Βύζαντα Μεγάρων (στη Β΄ Εθνική).

 

Επίσης, έχουμε την ανανέωση με τον Γιάννη Παιδάκη, ο οποίος είναι γεννηθείς το 1994. Στο παρελθόν έπαιξε στην under 20 του Ολυμπιακού Πειραιώς, σε Α.Ο.Γλυφάδας, Βύζαντα Μεγάρων (στη Β’ εθνική), Ένωση Ερμιονίδος  και ΑΟ Θήβα (Γ’ Εθνική).

 

“Η οικογένεια του Παναργειακού καλωσορίζει του νέους παίκτες και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται με την συνεργασία διοίκησης – προπονητή και εντός εβδομάδας θα ανακοινωθούν τουλάχιστον δύο ακόμα μεταγραφές”, αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της ομάδας.

 

*Ο Ηλίας Βάσσος που υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας έφυγε απο την ζωή την Πέμπτη. “Ήταν άνθρωπος ηθικός ,αγαπητός σε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Άργους,  αγωνίστηκε με μεράκι και πάθος για τον αθλητισμό δίνοντας ένα υγιές παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά.
Η διοίκηση του Παναργειακού εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: sport.argonafplia.gr