Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μαντζούνης: ‘Δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες’

Published

on

Ο Χολαργός είναι ο επόμενος αντίπαλος των Αγίων Αναργύρων εντός έδρας για την 24η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου. Οι κυανέρυθροι προέρχονται από ήττα 1-0 στην Αργυρούπολη και φιλοδοξούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες ώστε να εξασφαλιστεί άμεσα η παραμονή.

Ο τεχνικός της Ένωσης, Ανδρέας Μαντζούνης, τόνισε χαρακτηριστικά για την επικείμενη αναμέτρηση: ”Το παιχνίδι με τον Χολαργό είναι πολύ δύσκολο. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στη πρώτη πεντάδα ενώ πρόκειται για έμπειρη ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε δουλειά στο επιθετικό κομμάτι, έχουμε απουσίες αλλά είναι ένας αγώνας στην έδρα μας. Πιστεύω ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους αλλά το πρόβλημα που έχουμε στο γκολ μας στερεί νίκες δυστυχώς. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι και σίγουρα δύσκολο για τις δύο ομάδες.” 

Στο απουσιολόγιο των κυανέρυθρων ενόψει Χολαργού βρίσκεται ο Δημήτρης Τσιγαρίδας, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα απουσιάσει. Επίσης, τραυματίας παραμένει ο Τούρλας ενώ ο Τουμάσης επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από τρεις εβδομάδες και σιγά σιγά θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς. Τέλος, ο Παπανικολάου δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά φέτος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply