Connect with us

stoplekto

Μανδραϊκός: « Να μας ορίζετε πάντα τον ίδιο διαιτητή… »

Published

on

Από τον Μανδραϊκό εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα παρακάτω:

«Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο ,οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι του Μανδραϊκού θέλουν να εκφράσουν προς το Δ.Σ. της ένωσης, στον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας και στον αρχιδιαιτητή τα θερμά τους συγχαρητήρια για το ρεσιτάλ διαιτησίας του κου Κορδολαίμη( τομου)  στον κυριακάτικο αγώνα μας με την Νέα Πέραμο. Ο κος Κορδολαιμη( τόμος ) εφάρμοσε άριστα τον πειθαρχικό έλεγχο του αγώνα αφού επιβράβευε την κλωτσιά και τιμωρούσε την διαμαρτυρία.(Τρως ξύλο μη μιλάς κιόλας ) Κλωτσιά αυτοί,« παίζετε» ο Κορδολαίμης ,βήξαμε εμείς παρατήρηση και κάρτες ο Κορδολαίμης . ΛΟΙΠΟΝ κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, κε ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ(πέφτουμε γονατιστοί στα πόδια σας) σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μας και όποτε βέβαια μπορείτε να ορίζετε τον συγκεκριμένο διαιτητή να μας σφυρίζει. Οι Κυριακές μας πλέον δεν θα έχουν κανένα νόημα εάν δεν μας σφυρίζει ο συγκεκριμένος διαιτητής. Αααα…για να μην ξεχάσουμε και τους ίδιους επόπτες θέλουμε….και παρατηρητή διαιτησίας μην ορίσετε…. ξέρετε οτι μια χαρά θα την κάνουν την δουλίτσα τους……..Άλλωστε υπάρχει απεριόριστη εμπιστοσύνη και από σας και από μας.

Υ.Γ.1 Κάντε υπομονή(η χαρά δεν σας αφήνει)και θα απονείμετε το πρωτάθλημα στην επίσημη αγαπημένη σας.. Υ.Γ.2 Την Κυριακή έχει πτώση της θερμοκρασίας…..πάμε για αναβολή; Ρωτήστε αν βολεύονται….

. Υ.Γ.3 Παρακαλούμε πολύ την επόμενη αγωνιστική (άν γίνει λόγω του καιρού) βάλτε μας Κυριακή γιατί Σάββατο γιορτάζει ο Βαγγέλης……Τους άλλους βάλτε τους όποτε θέλετε, να ναι ξεκούραστοι……

Υ.Γ.4 Αν όλα αυτά τα κάνετε για πρωινό καφεδάκι στα γραφεία σας και σας λείψαμε, έχετε μόνιμη παρεϊτσα εσείς εκεί…Εμείς έχουμε και δουλειές…

Υ.Γ.5 Συγχαρητήρια στη Νέα Πέραμο. Κανένας ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗΣ δεν πρόκειται να χαλάσει την άψογη σχέση ανάμεσα στα δυο σωματεία..»