Connect with us

stoplekto

Μανδραϊκός από “ατσάλι” 2-1 τον Ασπρόπυργο

Published

on

Ο Μανδραϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής, καθώς μπροστά σε περίπου 500 φιλάθλους επιβλήθηκε του Ασπρόπυργου με 2-1 και πλέον ισοβαθμεί μαζί του στην πρώτη θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, απείλησαν στον 3′ με τον Ετόβ αλλά ο Τσακιλτζίδης έκανε σπουδαία απόκρουση και ευτύχισαν  να προηγηθούν γρήγορα 2-0 με δυο κεφαλιές των Έβερετ(7’) και Γεωργιάδη(13’).

Οι Βερούτης – Μουράτογλου επιστράτευσαν άρον – άρον από τον πάγκο στο 36′ τον έμπειρο Ταράτσα και επέφεραν την ηρεμία στην “πελαγωμένη” άμυνα των Ασπροπύργιων (  αποδείχθηκε ότι ήταν αργά), και ο Βάτσιος οδήγησε με το σφύριγμά του τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο μέρος χωρίς να αλλάξει κάτι τουλάχιστον στο σκορ (2-0).

Στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στο πρώτο τέταρτο να πετύχουν τρίτο τέρμα που θα τους έδινε πλεονέκτημα στην ενδεχόμενη  μεταξύ των  ισοβαθμία στο τέλος του πρωταθλήματος αλλά δεν τα κατάφεραν και έδειξαν σημάδια κόπωσης στην συνέχεια από την υπερπροσπάθεια,  με τους φιλοξενούμενους που παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων να καταφέρνουν να μειώσουν στο 88′ με τον Κατσίκη σε (2-1).

Άριστος ο διαιτητής Βάτσιος.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Μάνης, Τσατίδης, Πέππας, Έβερετ, Σταυρόπουλος, Τσακίρης(76’ Πλάτανος), Τύρπος, Χόρβατ, Ετόβ, Μακρίδης, Γεωργιάδης(81’ Επιτροπάκης).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Τσακιλτζίδης, Σακελλαρίου, Χάρμπαλης(36’ Ταράτσας), Σταγάκης, Πολύζος, Νάκας, Κατσίκης, Σιδηρόπουλος(46’ Ζωγράφος), Μεϊμαρίδης(62’ Λαμπρογιώργος), Καλογρίδης.

 

Ρεπορτάζ Χ. Ντάρδας

mandraikos aspropirgos17-2