Connect with us

stoplekto

Μανδραϊκός- Απόλλων Ποντίων 4-2

Published

on

Ακόμα μια δύσκολη νίκη για τον πρωτοπόρο Μανδραϊκό, καθώς συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του για την άνοδο έκαμψε με 4-2 τον σκληροτράχηλο Απόλλωνα Ποντίων.

Δυο φορές προηγήθηκαν οι γηεπδούχοι με τους  Τζαφεράκο(15’) και   Ιβανόβ(64’), για να απαντήσει ισάριθμες φορές ο ανεβασμένος Απόλλων με τους Λακάι(29’) και Πεΐδη(69’). Ο Ιβάνοβ στο ντεμπούτο του με τον Μανδραϊκό, με το δεύτερο προσπωικό του τέρμα έβαλε εκ νέου μπροστά την ομάδα του, για να διαμορφώσει στο 92’ ο Τοτπίδης το τελικό 4-2.

Για οφσάιντ στο πρώτο γκολ(βοηθός Δομπρογιάννης) και στο τρίτο(βοηθός Φαρμάκης) διαμαρτυρήθηκε ο Απόλλων , όπως επίσης στο 84’ όταν πάλι ο βοηθός Φαρμάκης έκοψε για οφσάιντ τον Δασκαλάκη, που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Σε γενικές γραμμές καλή η διαιτησία του Σταθόπουλου.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Μπαλασάκης, Θεοδωρόπουλος(71’ Τοπτίδης), Τζαφεράκος, Έβερετ, Σταυρόπουλος, Τύρπος, Βούκα(60’ Ιβάνοβ), Χόρβατ, Μονέ(76’ Μπούσης), Τούσης(86’ Βλαχόπουλος), Γεωργιάδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σιδηρόπουλος, Μυρσίνιας(76’ Αδελφόπουλος), Χιονίδης, Πετσίτης, Συμεωνίδης, Μπαρντόκ(59’ Δασκαλάκης), Κέσοβ, Λακάι(86’ Εριχίδης), Κωστάρας, Κομιώτης, Ρόντο(65’ Πεΐδης).