Connect with us

8ος Όμιλος

Μαγκαφίνης: “Πάμε με απουσίες στην Ιεράπετρα αλλά με καλή ψυχολογία”

Published

on

Με απουσίες βασικών παικτών θα ταξιδέψει η Παλαιόχωρα στο Λασίθι για τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή με αντίπαλο την Ιεράπετρα του Γιάννη Μάγγου που διαγράψει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης που έχει κατορθώσει να αφήσιε το στίγμα του στους νεοφώτιστους Χανιώτες θα κληθεί εκτός από τον αντίπαλο να αντιμετωπίσει και τις απουσίες των Παπαδόπουλου, Σαμαρά, Αντώνη Μανουσάκη και Μαζιώτη που είναι τιμωρημένοι. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι, με τον ίδιο να δηλώνει τα εξής για τον αγώνα: “Είναι ενα δύσκολο παιχνίδι εξ αρχής γιατί απουσιάζουν τέσσερις παίκτες βασικών λόγω καρτών. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι αήττητη στην έδρα της τα τρια τελευταία χρόνια και αυτό είναι σημαντικό. Πιστεύω ότι τα παιδιά που θα αναπληρώσουν τις απουσίες να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες του αγώνα.

Πάμε με καλή ψυχολογία μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια ομάδα που παίζει με πάθος και με κόσμο στο γήπεδο της. Θεωρώ ότι δεν πάμε με την πλάτη στο τοίχο όπως σε κάποια άλλα ματς. Θέλουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς, θα δώσουμε το 100% και θέλω να πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε στη βάση μας με θετικό αποτέλεσμα”.