Connect with us

4ος Όμιλος

Μαγεία και κορυφή για τον Ιωνικό που διέλυσε με 5-1 τον ΠΟΑ

Published

on

Η διακοπή μόνο θετικά επηρέασε τον Ιωνικό αφού η ομάδα της Νεάπολης πετώντας φωτιές στην επανάληψη του αγώνα με τον ΠΟΑ επικράτησε με το εμφατικό 5-1. Οι παίκτες του Ηλία Καλοπήτα έδειξαν ότι έχουν ολα τα φόντα ώστε να πετύχουν σπουδαία πράγματα φέτος και αφού πραγματοποίησαν ένα μέτριο α’ μέρος, στην επανάληψη έπιασαν από το λαιμό τους ‘πράσινους’ και πήραν τη νίκη με 5-1 εκμεταλλευόμενοι τις γκέλες του Εργοτέλη και του Ερμή Ζωνιανών πατώντας κορυφή.

Από την άλλη, ο ΠΟΑ δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και το πλήρωσε φτάνοντας τους 15 βαθμούς και την 5η θέση.

Στο α’ μέρος ο Ιωνικός μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 2′ έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Σαπαλίδης όταν η κεφαλιά του έφυγε άουτ. Στο 4′ το σουτ του Χατζηανδρέου δεν βρήκε στόχο, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Παντελιδη στο 7′. Στο 19′ ο Ιωνικός είχε την ευκαιρία να κάνει το 1-0, όμως η κεφαλιά του Σαπαλίδη μετά τη σέντρα του Καραλή πέρασε μόλις άουτ. Στο 25′ ο Χατζηανδρέου εξαπέλυσε ένα εκπληκτικό σουτ με τον Λέτσο να πετάγεται στο ‘Γ’ και να πιάνει τη μπάλα.

 

Στην επανάληψη, ο Ιωνικός ήταν κυρίαρχος και άνοιξε το σκορ στο 50′. Ο Σαπαλίδης με μια πάσα-μαγική βρήκε τον Αργυρίου και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, ο εκτελεστής Αργυρίου έγινε δημιουργός αυτή τη φορά, αφού πάσαρε στον Πέεφ και ο τελευταίος με σουτ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Στο 61′ ο ΠΟΑ μείωσε με κεφαλιά του Φραγκιαδάκη μετά από σέντρα του Καρβελά, όμως ο Ιωνικός δεν έβγαλε το… πόδι του από το γκάζι και στο 77′ ο Καραλής με άψογη σέντρα βρήκε τον Αργυρίου και το τελευτάιος με ωραίο πλασέ έκανε το 4-1. Στο 85′ ο Μεϊμαρογλου κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Καραλής, με τον τελευταίο να τροφοδοτεί στο 89′ τον Καμαρά και ο Σενεγαλέζος με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικο 5-1.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Λέτσο, Παντελίδης, Μεϊμάρογλου, Προβατίδης, Κρητικός, Ζαφερίδης (78 Ζελο), Πέεφ, Σιμιτσής ((86′ Κυριακίδης), Καραλής, Αργυρίου, Σαπαλίδης (82 Καμαρα).

ΠΟΑ (Βασίλης Κρασανάκης) Γιαγκιόζης,Βρεττός (80 Γενιτσαριδης), Καρβελάς, Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης, Χατζηανδρέου, Φραγκιαδάκης (84′ Σακλαμάκης), Σταθόγλου, Τριανταφύλλου, Μπουτσάκης, Αμπντουραχμάνι (67′ Ρουμπάκης).