Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Μαγγίνας: “Μας επηρέασαν εξωαγωνιστικοί παράγοντες-Παράγοντας που θα ήθελαν ακόμη και επαγγελματικές ομάδες ο κ. Πάπιος”

Published

on

Αν μια ομάδα που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό στηρίζεται στην αμυντική της γραμμή, τότε, ο Αστέρας Βάρης έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή την περασμένη -καλοκαιρινή- μεταγραφική περίοδο.

Η απόκτηση ενός ογκόλιθου που κατόρθωσε να σουλουπώσει την γραμμή της οπισθοφυλακής των “κυανόλευκων” έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας από την Ανατολική Αττική παρότι εκείνη με τη σειρά της δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποια από τις δυο διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχε.

Ο Γιώργος Μαγγίνας, ήταν γνωστός, στον Αστέρα για τις ηγετικές του ικανότητες και παρά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη την περίοδο που φορούσε τη φανέλα της Κηφισιάς, ο ίδιος έδειξε ότι αποτελεί έναν πραγματικό μαχητή που η θέληση του νίκησε τους αμφισβητίες και εκείνους που θεώρησαν ότι θα ήταν δύσκολο να επανέλθει στα ίδια επίπεδα της καριέρας του.

Ο ίδιος με δηλώσεις του stoplekto.gr αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του αλλά και στην επιλογή του να μεταγραφει στον Αστέρα Βάρης, κάτι που συνέβη λόγω της μεσολάβησης του διοικητικού ηγέτη του σωματείου, Δημήτρη Πάπιου.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

-Πως κρίνεις τη σεζον για τον Αστέρα Βάρης;

Θεωρώ ότι κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια και μια σεζόν επιτυχημένη τουλάχιστον σε ότι αφορά την ομάδα. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε εξαγωνιστικούς παράγοντες που δυστυχώς μας επηρέασαν βαθμολογικά.

-Τι ήταν εκείνο που σας στέρησε την άνοδο;

Όπως προείπα παρά τη μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης που μας στηρίζει και συνεχίζει να το κάνει μέχρι τώρα, έπαιξαν ρόλο εξαγωνιστικοί παράγοντες στους οποίους δεν θέλω να αναφερθώ αλλά και εμείς ίσως σε κάποια ματς δεν ήμασταν και στην καλύτερη μας ημέρα κάτι που συμβαίνει σε όλε τις ομάδες.

-Έπαιξε ρόλο η παρουσία του Δημήτρη Παπιου στην επιστροφή σου στην ομάδα;

Πιστεύω ότι ο πιο σημαντικός λόγος για να αποφασίσει ένας ποδοσφαιριστής σε ποια ομάδα θα επιλέξει να αγωνιστεί έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη που θα έχει στους ανθρώπους που έχει συνεργαστεί. Έτσι και εγώ επέλεξα αυτό το κριτήριο και γι αυτό ήρθα στη Βάρη Ο κ. Πάπιος είναι πρόεδρος που ακόμη και ποδοσφαιρικές ομάδες θα ζήλευαν αφού είναι πάντα κοντά στον ποδοσφαιριστή.

-Θεωρείς ότι δίκαια ο Παλληνιακος κατέκτησε τον τίτλο;

Θεωρώ ότι ο Παλληνιακός είναι μια αρκετή καλή ομάδα που με αρκετή προσπάθεια και λίγη τύχη κατάφερε να βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

-Σκέφτεσαι ότι θα παραμείνεις του χρονου στον Αστέρα;

Είναι αρκετά νωρίς να συζητήσουμε γι αυτό. Η παραμονή μου στην ομάδα όμως δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Αυτό που έχει σημαία είναι να ολοκληρώσουμε όσο καλύτερα γίνεται το φετινό πρωτάθλημα με υγεία και όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε με τη διοίκηση.

-Πως κρινεις το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ;

Θεωρώ ότι είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα το οποίο θα το χαρακτήριζα “δυο ταχυτήτων”. Έχει όμως δύσκολες έδρες και πρέπει να είσαι σοβαρός και συγκεντρωμένος.