Connect with us

slideshow

Μέχρι την Τρίτη οι αντικαταστάτες στην superleague..

Published

on

To αργότερο ως τη ερχόμενη Τρίτη θα κριθεί -εκτός απροόπτου-ποιες θα είναι οι δύο ομάδες, που θα αντικαταστήσουν τους Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα στη Super League.

 

Το Διοικητικό Εφετείο έδωσε προθεσμία να κατατεθούν υπομνήματα ως τη Δευτέρα, σχετικά με το αίτημα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, να ανασταλεί η προσωρινή διαταγή βάσει της οποίας η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, δεν μπορούσε να δώσει πιστοποιητικά σε ΠΑΕ της Football League και να συμπληρωθούν έτσι οι δύο θέσεις στη “μεγάλη” κατηγορία.

 

Επιπρόσθετη παρέμβαση πραγματοποίησε η Super League, η οποία δια του νομικού της εκπροσώπου, κ. Οικονομάκη ζήτησε να εκδοθεί απόφαση, ώστε να λυθεί ο “γόρδιος δεσμός” και να ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, το οποίο αυτή τη στιγμή διεξάγεται με 14 αντί 16 ομάδες. Ακόμη αυτοτελή παρέμβαση έκανε ο Λεβαδειακός, ζητώντας να προχωρήσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στη διαδικασία και να εξεταστεί ο φάκελος του.

 

Θυμίζουμε, ότι την ερχόμενη Τρίτη θα συνεδριάσει η ΕΕΑ προκειμένου να εξετάσει τους φακέλους των ΠΑΕ της Football League.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply