Connect with us

4ος Όμιλος

Μένει και ο Περιάλης στον Πανθηραϊκο

Published

on

Ο σχεδιασμος στο στρατόπεδο του Πανθηραϊκού συνεχίζεται και ήδη σιγά-σιγά οι παίκτες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο με τις εμφανίσεις τους στην περσινή πορεία της ομάδας περνούν τα γραφεία της ομάδας και συζητούν με τη διοίκηση. Την αρχή είχε κάνει ο Μάρκος Φύτρος για να ακολουθήσουν οι Δημήτρης Ζωντός και Στάθης Λούκα οι οποίοι ανανώσαν τη συνεργασία τους με τους Κυκλαδίτες.

Επόμενος στη λίστα ήταν ο ακραιος μεσοεπιθετικός, Γιωργος Περιάλης ο οποίος μετά από συζήτηση που είχε με τους διοικούντας του Πανθηραϊκού συμφώνησε και έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός που θα αγωνιστεί για τρίτη συνεχή σεζόν στο σύλλογο την περσινή σεζόν με τα τέρματα του και τις εμφανίσεις του προσέδωσε ποιότητα στο παιχνίδι των Κυκλαδιωτών και δεν ήταν τυχαιο άλλωστε ότι το φετινό καλοκαίρι δέχτηκε πληθώρα προτάσεων.

Ο ίδιος ωστόσο αποφάσισε να παραμείνει στον Πανθηραϊκό όπου θα συνεργαστεί για τρίτη φορά με τον Αρχοντάκη, με τους δυο άνδρες να έχουν δουλέψει μαζί στην ομάδα της Σαντορίνης στην πρώτη θητεία του έμπειρου προπονητή και στον Αστέρα Βάρης.