Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

«Μάγκικο» διπλό για την Καισαριανή στην Τερψιθέα

Published

on

Μάγκικο διπλό για τον Γ.Σ. Καισαριανής που επικράτησε το Σάββατο 2-1 της Τερψιθέας στο πρώτο παιχνίδι δίχως τον Αργύρη Παπακώστα στον πάγκο. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ αντιμετώπισαν μια ομάδα που είχε απουσίες, όμως στην έδρα της ζορίζει κάθε αντίπαλο. Έτσι, προηγήθηκε στο 33′ χάρις τον Γιαννόπουλο, ο οποίος αξιοποίησε τον κόρνερ του Τσακλάνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν έχοντας πρωταγωνιστή τον Κραψίτη. Ο 25χρονος επιθετικός έδωσε την ασίστ στο 52′ και ο Χρυσοχόου ισοφάρισε με προβολή στο δεύτερο δοκάρι, ενώ στο 63′ έπειτα από έξοχη ατομική ενέργεια ολοκλήρωσε την ανατροπή σε ένα κομβικό σημείο. Στην βαθμολογία, για ακόμα μία αγωνιστική συνεχίζει πέμπτος ο ΓΣΚ έχοντας 22 βαθμούς, σε αντίθεση με τους ‘κυανόλευκους’ που χάνουν έδαφος παραμένοντας στην ενδέκατη θέση με 16 πόντους.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος Θ., Τζελεπής Δ., Τζίκας Ε.

Τερψιθέα (Νίκος Μπαδήμας): Ελ-Μεκάβι, Μυλωνάς, Ζαρκαδούλας, Σκουμπουρδής (85′ Ζανέτης), Λεβετσοβίτης, Τζανετάκης (66′ Παπαχριστόπουλος), Γιαννόπουλος (53′ Κοτζαμάνης), Τσακλάνος, Φαρμάκης, Ψωμάς, Κουλουρίδης.

Καισαριανή (Χρήστος Δαβής): Καψάλης, Αγγελόπουλος, Βενέτης, Ζαχαράκης, Ντάτσης, Ντούνη, Κραψίτης (86′ Μπεκατώρος), Αρναρέλλης, Μπαμπάτσικος (71′ Κοτρώτσος), Γεωργατζέλης, Χρυσοχόου (90′ Κοκοσούλης).