Connect with us

stoplekto

«Μάγκικο» διπλό για τα Μελίσσια στο Ίλιον

Published

on

Τα Μελίσσια αναζητούσαν μια μεγάλη νίκη μετά τη «γκέλα» κόντρα στον Πανθησειακό και τα κατάφεραν μέσα σε μια δύσκολη έδρα, όπως του ΑΟ Ιλίου. Έχοντας πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Λυμπούση, οι παίκτες του Αργύρη Παπακώστα πήραν «μάγκικο» διπλό με σκορ 2-1 και ανέβηκαν στην πέμπτη θέση αριθμώντας 29 πόντους παρέα με τους «κιτρινόμαυρους». Αμφότεροι απέχουν πέντε βαθμούς από τη δεύτερη θέση και εννιά από την κορυφή.

Στη ροή της αναμέτρησης, ο Μπαντές σέντραρε και ο «καυτός» Μάκρας άνοιξε το σκορ μόλις στο 4’ μέσα από την περιοχή. Στη συνέχεια κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες και στο φινάλε ήταν η ώρα του Λυμπούση. Αρχικά, ισοφάρισε στο 75’ και στο 78’ έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια του Δημαρά υπέγραψε σε κενό τέρμα την μεγάλη ανατροπή που κρατά στο κόλπο της ανόδου τους «πρασίνους».

ΔIAITHTEΣ: Τσαγκάρης Ν., Μαραθωνίτης Μ., Ανδρουτσόπουλος Α.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Γιώργος Τζώτζης): Γεροντάκης, Σπυροπάλη, Λίτσας, Ανταλής, Πλάκας, Τσαμποδήμος, Μπαντές, Καλογερής, Πυλαρινός (53′ Σταματάκης Ι.), Μάκρας (80′ Τόλιας), Δαμασκηνός.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Αργύρης Παπακώστας): Νικολάου, Κωνσταντάκης, Τσουπάνος Ν., Βολικάκης (85′ Τσουκαλάς), Στέλλας, Τούντας (80′ Φακής), Κοβός (46′ Δημαράς), Καρβούνης, Καράτι, Γεωργατζέλης, Λυμπούσης.