Connect with us

stoplekto

Λ. Κάλλας : « Ο Αετός Κορυδαλλού είναι« καταδικασμένος »να κάνει πρωταθλητισμό »

Published

on

Σχετικά με  τους στόχους και τα σχέδια του Αετού Κορυδαλλού για τη νέα περίοδο ο νέος προπονητής της ομάδας Λουκάς Κάλλας έκανε την παρακάτω έγγραφη δήλωση:

«Ο ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ είναι πλέον εδώ και χρόνια, ευχάριστα… καταδικασμένος, όχι απλά να πρωταγωνιστεί αλλά να κάνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

     Αυτό αποτυπώνετε άλλωστε, στις προηγούμενες επιτυχημένες χρονιές, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2015-2016 αλλά και με την παρουσία της ομάδας σε τρεις τελικούς κυπέλλου της ΕΠΣΠ.

     Αυτό θα επιδιώξουμε να συμβεί και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν που έρχεται, απλά… με διαφορετικό τρόπο.

     Έχει μεγαλύτερη ΑΞΙΑ να καταφέρνεις να κάνεις πρωταθλητισμό και να πετυχαίνεις τελικά το στόχο, που έχεις θέσει, αλλά… με συγκεκριμένο τρόπο…

     Θα δώσουμε βήμα, εμπιστοσύνη, έργο και χρόνο στα παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα των υποδομών, που εδώ και χρόνια έχουν κάνει πρωταθλητισμό στα ανάλογα πρωταθλήματα της ΕΠΣΠ που συμμετέχουν.

     Τώρα θα ανδρωθούν και θα ωριμάσουν κάνοντας το ίδιο, αλλά στο υψηλότερο σκαλοπάτι του ΑΕΤΟΥ. Εδώ θα βρουν συμμέτοχους έμπειρους αθλητές – πυλώνες οι οποίοι θα είναι η βάση μας και θα είναι αρωγοί στην νέα αυτή προσπάθεια – σελίδα της ομάδας.

      Εδώ θέλω να ευχαριστήσω, τους έμπειρους αυτούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συμφώνησαν να είναι παρόν και σε αυτή τη νέα προσπάθεια χωρίς να διστάσουν…στιγμή.  

Είμαι υπερήφανος που θα συμμετέχω σ ένα τέτοιο εγχείρημα.

     Εύχομαι, σε όλα τα σωματεία του Πειραιά, καλό σχεδιασμό και εκπλήρωση των στόχων τους, όποιοι και αν είναι αυτοί.»