Connect with us

4ος Όμιλος

Λύτρωση στο τέλος για Εργοτέλη

Published

on

Σε ένα δραματικό παιχνίδι, ο Εργοτέλης στο 90′ με καταπληκτικό φάουλ του Δημήτρη απέδρασε από το Ατσαλένιο επικρατώντας του ΠΟΑ με 1-2 και συγκατοικεί πλέον στην κορυφή με τον Ερμή Ζωνιανών! Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους “κιτρινόμαυρους” όταν ο Λεαλ μετά από πάσα του Κοιλιάρα με προβολή άνοιξε το σκορ! Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο ΠΟΑ είχε δύο αξιόλογες φάσεις με τον Παπαδομιχελάκη και τον Τρανταφύλλου που όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Να σημειώσουμε ότι στο 21′ ο σκορερ Λεάλ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Βογιατζή. Το δεύτερο μέρος απέκτησε δραματικό χαρακτήρα καθώς στο 63′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τζουμάγκα με απευθείας κόκκινη κάρτα!

Ο ΠΟΑ πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε και στο 77′ με τον Σακλαμάκη ισοφάρισε! Στο 88′ με τον Τριανταφύλλου ο ΠΟΑ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει την νίκη και στο 90′ ο Δημήτρης με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ λύτρωσε τον Εργοτέλη που αν και με δέκα παίκτες πήρε το τεράστιο διπλό, που του δίνει και την απαραίτητη ψυχολογία για την συνέχεια!

Οι συνθέσεις:

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Καρβελάς, Ρουμπάκης, Παπαδομιχελάκης, Πετράκης, Σταθόγλου, Φραγκιαδάκης, Χατζηανδρέου, Αμπντουραχμάνι (88′ Βρεττός), Μπουτσάκης (76′ Σακλαμάκης), Τριανταφύλλου

Εργοτέλης: Στεφανάκος, Καρράς, Τζουμάγκας, Τζανής, Δημήτρης, Γκοτσούλιας, Κοιλιάρας (90′ Κολόκας), Μισέλ, Καϊμακαμούδης, Λεαλ (23′ Βογιατζής), Πόι (76′ Κατσικοκέρης)