Connect with us

stoplekto

Λύση ανάγκης στον Αργοναύτη

Published

on

Λύση ανάγκης βρέθηκε στον Αργοναύτη ώστε να συνεχίσει με αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος της περιόδου για να μπορέσει να λειτουργήσει ο ιστορικός σύλλογος.

Επικεφαλής της προσπάθειας αυτής θα είναι ο πρόεδρος των βετεράνων του συλλόγου Γιώργος Καλαφατάς με ορισμένα ακόμα ικανά στελέχη.

Σαν υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος θα συνεχίσει ο Κώστας Βλαχοκάκαβος που βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα φέτος και βοηθά .

*Στην  έκτακτη Γενική Συνέλευση που έγινε μετά από πρόταση του ταμία του συλλόγου Ηλία Παπαδόπουλου έδωσαν το παρών γύρω στα 20 μέλη .

Η εξελεγκτική επιτροπή που βγήκε από τις αρχαιρεσίες στις 21/10/2015 και αποτελείται από τους Παναγιώτη Σίνο, Πέτρο Λαουλάκο και Γιώργο Γιαννέλη πήρε την πρωτοβουλία για τη σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης βάσει του άρθρου 19 . Από τον έλεγχο που έκανε διαπίστωσε ότι τόσο ο προηγούμενος πρόεδρος Δημήτρης Καρβούνης, όσο  και ο τελευταίος  Παναγιώτης Κούβαρης δεν φαίνεται να έχουν υποβάλλουν γραπτή παραίτηση.

Αποφασίστηκε λοιπόν οι παραπάνω παράγοντες να κληθούν την προσεχή Τετάρτη 15/3 στα γραφεία του συλλόγου προκειμένου  να ενημερώσουν τα μέλη  για όλα τα θέματα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply