Connect with us

slideshow

Λευτέρης Αλεξάκης: Δολοφόνοι οπαδοί “σκοτώνουν” αυτό που αγαπάμε..κάντε κάτι….

Published

on

Κατάθεση ψυχής από τον τεχνικό Λευτέρη Αλεξάκη πριν από λίγο στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης για τα γεγονότα που συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο του Ηφαίστου στον αγώνα Άφοβου – Άγιου Θωμά. Διαβάστε τι έγραψε ο έμπειρος τεχνικός και απέδωσε μέσα σε λίγες αράδες   το πρόβλημα που μαστίζει  το ποδόσφαιρο  μας και για τον οποίο κάποιοι κοφέβουν  διαρκώς.

Είμαι μάρτυρας εγκληματικών πράξεων υπό την ανοχή όλων.Και εξηγούμε……….Πήγα με έναν φίλο μου να παρακολουθήσουμε τον αγώνα μπαράζ για άνοδο στην α’ κατηγορία Αθηνών μεταξύ των ομάδων Άφοβος-Άγιος Θωμάς και τελικά από κάποια στιγμή και μετά και χωρίς να θέλω να μπω σε αναλύσεις το μόνο που βλέπαμε είναι να σκοτώνονται…..στο ξύλο στην εξέδρα οι δολοφόνοι οπαδοί που φυσικά καμιά σχέση δεν έχουν με τα δυο σωματεία της Αθήνας που το καθένα από αυτά έχει από δυόμιση……….φιλάθλους χωρίς βέβαια να θέλω να υποτιμήσω τις ομάδες και τον κόσμο τους.  Αλητάμπουροι πολιτικοί όλων των κομμάτων όλοι οι υγιείς φίλαθλοι φεύγουν σιγά σιγά εδώ και χρόνια από τα γήπεδα γιατί πλέον πας στο γήπεδο να δεις ματς και δεν ξέρεις αν θα γυρίσεις ζωντανός στο σπίτι σου.

Τι κάνετε βρε άσχετοι και επικίνδυνοι υπεύθυνοι και ανεύθυνοι της οποιασδήποτε μπουρδελοκυβερνησης όλα αυτά τα χρόνια ????? Σας φωνάζουμε και σας λέμε όλοι αυτοί που ασχολούμαστε σωστά!!!!!με τον χώρο αυτό τόσα χρόνια κλείστε σε πρώτη φάση του συνδέσμους δολοφόνων που έχουν και στηρίζουν……….όλες οι ομάδες ενώ ξέρουν τι γίνεται…..και θα δείτε σε πρώτη φάση μια μικρή μεν αλλά ουσιαστική βελτίωση σε κάποια πράγματα.

Σας το λέω υπεύθυνα και δημόσια ότι το 95% των οπαδών που είναι σε συνδέσμους δεν ξέρουν αν έχει η μπάλα  αέρα και μπορεί να την περάσουν για βόμβα όταν την δουν,  γιατί μόνο από αυτές ξέρουν. Άντε αληταμπουροι πολίτικοι κάνετε κάτι επιτέλους καλό σε αυτόν τον τόπο για να μην θρηνούμε η θρηνήσουμε άλλα παιδιά μας !!!!!!!!!!

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply