Connect with us

6ος Όμιλος

Λεμονής: “Σήμερα είδα την πραγματική Προοδευτική-Κέρδισε το ελληνικό ποδόσφαιρο”

Published

on

Με δήλωση του ο πρόεδρος της Προοδευτικής, Νίκος Λεμονής, θέλησε να δώσει τα συγχαρητήρια του στη διαιτησία για τη σημερινή τους εικόνα, όπως και στο Κερατσίνι.

Στη συνέχεια εξήρε το εγκώμιο των παικτών του και της ομάδας, εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι στο τέλος η ομάδα του θα είναι εκείνη που θα πανηγυρίσει.

Αναλυτικά, το κειμενο

Σήμερα δεν είμαι μόνο χαρούμενος επειδή κέρδισε η ομάδα μου, ειμαι χαρούμενος γιατί κέρδισε και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είδαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με πολλές φάσεις και από τις δυο ομάδες.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Κερατσινίου για το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε. Είναι μπορώ να πω από τις αξιόλογες ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσει και τους εύχομαι καλή συνέχεια. Δεύτερον θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο, αφού έδωσαν ρεσιτάλ με τις αποφάσεις τους. Ήταν άψογοι σχεδόν σε όλα και κάτι μικροφάσεις που κάποιοι μπορούσαν να πουν αμφισβητούμενες, καλώς τις άφησαν για να συνεχιστεί ο ρυθμός του αγώνα. Με τέτοιους διαιτητές χαίρεσαι να βλέπεις ποδόσφαιρο. Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί σήμερα έπαιξαν μεγάλη μπάλα με πάθος και ψυχή. Σήμερα είδα την πραγματική Προοδευτική. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού, γιατί δεν έχουμε από πουθενά αλλού βοήθεια να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε στο τέλος γιατί το αξίζουμε αυτό.