Connect with us

6ος Όμιλος

Λεμονής: “Αηδίασα με τον Μανουρα-Είτε το θέλουν είτε όχι του χρόνου η Προοδευτική θα είναι στην Football League”

Published

on

Μέσω προσωπικής του δήλωσης ο πρόεδρος της Προοδευτικής, Νίκος Λεμονής, εξέφρασε τον απίστευτο εκνευρισμό του και τη δυσαρέσκεια του για τη διαιτησία που έτυχε σήμερα στην ομάδα του.

Ο ίδιος τα… έβαλε με τον διαιτητή, Μανούρα τον οποίο χαρακτήρισε εκνευριστικό και ότι έπαιξε με δόλο κατά των βυσσινί υπογραμμίζοντας ότι θα προσκομίσει το βίντεο στην ΚΕΔ και θα προχωρήσει σε καταγγελία στον διαιτητή.Αναλυτικά, το κειμενο

”Η σημερινή διαιτησία του κ. Μανουρα μαζί με τους άλλους δυο συνεργούς του στιγμάτισε σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βέβαια αυτό δεν ισχύει για όλους τους διαιτητές γιατί δεν είναι το ίδιο όλοι. Οι μεχρι στιγμής διαιτητές που είχαμε δει μας είχαν κάνει να πιστεύουμε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είχε πάει σε άλλο επίπεδο (Ευρωπαϊκό).

Με αυτό που είδαμε σήμερα από το κο Μανουρά η έκφραση που ταιριάζει είναι ληστεία μετ’ φόνου. Αηδίασα μαζί του και τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να σφυρίζουν και επειδή ό,τι λέω πάντα το αιτιολογώ θα προσκομίσω το βιντεο του αγώνα στην ΚΕΔ και θα κάνω επίσημη καταγγελία κατά του διαιτητή. Υπάρχει δόλος δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Οι επίμαχες φάσεις ήταν τρεις που θα ασχοληθώ. Η μια ήταν η φάση του πέναλτι που δεν μας σφύριξε ενώ ήταν μπροστά στη φάση. Είναι ο ορισμός του πέναλτι. Δεύτερη ενώ έχει βγάλει από το τσεπάκι του τη κίτρινη κάρτα και αφού αντιλήφθηκε ότι ο αντίπαλος έχει ήδη κιτρινιστεί, την ξαναβάζει μέσα και τέλος να μας εξηγήσει πως μια ομάδα που έχει 80% κατοχή μπορεί να δεχτεί επτά κίτρινες κάρτες. Μάλλον κάποιο όνειρο είδε. Το σίγουρο είναι πάντως ότι αυτός ο κύριος δεν βρίσκονταν στην πραγματικότητα και είναι ντροπη.

Υ.Γ. Τέλος η Προοδευτική άλλαξε σελίδα είτε το θέλουν κάποιοι είτε δεν το θέλουν.

Η Προοδευτική θα είναι του χρόνου Β’ Εθνική και αυτό γιατί το αξίζει.

Τέτοιου είδους διαιτησίες δεν θα τις ανεχτούμε ξανά.