Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λεβέντης: “Το χτύπημα ήταν δυνατό αλλά δε μπορεί να λυγίσει την ψυχή μας”

Published

on

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του Γ.Σ. Αργυρούπολης ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Λεβέντης, άφησε υπονοούμενα για τη διαιτησία στο χθεσινό ματς, υποστηρίζοντας ότι δεν επέτρεψε στους παίκτες να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλά.

Αναλυτικά το κείμενο

Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και μπορούν εύκολα να διαταραχτούν με μια και μόνο απόφαση, πόσο μάλλον όταν η αναλογία είναι 13 προς 11 και 13 προς 9. Στο 1-2 το δοκάρι και η ατυχία δεν ήταν μαζί μας.

Το χτύπημα ήταν δυνατό αλλά δε μπορεί να λυγίσει την ψυχή μας. Αυτή δεν μπορεί να τη λυγίζει κανείς. Ούτε οι τρεις κόκκινες, ούτε οι δέκα κίτρινες σε βάρος μας έναντι καμίας του αντιπάλου που έκανε προκλητικές καθυστερήσεις Αυτό βεβαια κάποιο το βλέπουν δίκαιο εμείς όχι.

Είμαι 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω αναρρωτηθί πολλές φορές γιατί παράτησα στις σπουδές μου και ασχολήθηκα με αυτό το άθλημα. Ασχολήθηκα γιατί παίζουν παιδιά που είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε σαν χώρα και έχουμε υποχρέωση όλοι μα όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι να έχουμε το χώρο που παίζουν καθαρό.

Τα χρήματα και προσωρινές δόξες χάνονται στο χρόνο.  Αυτό που θα μείνει πίσω είναι το ίχνος που αφήσαμε. Θα είναι γεμάτο λάσπες όπως κάνουν οι περισσότεροι ή θα είναι καθαρό πράγμα που φαίνεται ότι όλο και πιο πολύ σπανίζει στις μέρες.

Συγχαρητήρια στα παιδιά που απόμειναν στον αγωνιστικό χώρο για την προσπάθεια που έκανα να γυρίσουν το παιχνίδι Καμία ζάρα δεν μπορεί να χαλάσει το αψεγάδιαστο πρόσωπο τους.

Γιάννης Λεβέντης