Connect with us

stoplekto

Λαμπρή η χοροεσπερίδα του Πυρρίχιου

Published

on

Το Σάββατο 09 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Α.Σ. Πυρρίχιος Ασπροπύργου στο Κτήμα ΔΕΚΑ στην Γκορυτσά Ασπροπύργου.
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα η Γεν. γραμματέας του συλλόγου Κα Σοφία Σαμψωνίδου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους σε γιορτινό κλίμα λόγω της συμπλήρωσης 10 ετών από την ίδρυση του συλλόγου. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Πρόεδρος Κος Χρήστος Αποστολόπουλος κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων της 10ετίας. Αναφέρθηκε στην ανάπτυξη και τις διακρίσεις του συλλόγου ειδικά την τελευταία πενταετία στα τμήματα αντρικού και γυναικείου ποδοσφαίρου, στα τμήματα αντρικού και γυναικείου Ράγκμπυ Λινγκ, στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου, την συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τις δράσεις του Γυναικείου κινήματος ‘’Άθληση και Υγεία’’. Ευχαρίστησε τους προπονητές, τους αθλητές, τις αθλήτριες όλων των τμημάτων αλλά και όλα τα μέλη του συλλόγου. Επίσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ασπροπύργου Κο Νικόλαο Μελετίου και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για την άψογη συνεργασία όλα τα χρόνια λειτουργίας του συλλόγου.
Στη συνέχεια μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Κος Βασιλείου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνχρηματοδότηση Περιφέρειας και Δήμου Ασπροπύργου με το ποσό των 3.700.000 ευρώ για την ανάπλαση του Πάρκου της Γκορυτσάς, ένα έργο ζωής που θα δώσει νέα πνοή στους κατοίκους της περιοχής μας αλλά και στην ανάπτυξη του συλλόγου μας.
Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Δ.Α. στην ομιλία του έδωσε συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του συλλόγου μας για την πορεία ανάπτυξης αλλά και για την άψογη συνεργασία όλων των χρόνων που δραστηριοποιείτε το ποδοσφαιρικό τμήμα μας.
Βραβεύτηκαν ο αρχαιότερος ποδοσφαιριστής του συλλόγου Κος Αντώνης Παντελής και ο επί σειρά ετών Γενικός Αρχηγός Κος Θεόδωρος Σοφιανίδης για την προσφορά του στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Κος Γιάννης Βασιλείου, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, Παντελής Σαββίδης και Αβραάμ Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας του Δ.Α. και Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κος Γεώργιος Φίλης, ο Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου Κος Μελέτιος Μπουραντάς, η πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Α. Κα Σοφία Μαυρίδου, ο πρόεδρος του Attica tv Κος Κωνσταντίνος Τσολερίδης, η Αντιπρόεδρος Πνευματικού Κέντρου Κα Σούλα Πεχλιβανίδη, ο εντεταλμένος Δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. Κος Αντώνης Κοναξής και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Κος Στέλιος Αλμπάντης.
Από την Ε.Π.Σ.Δ.Α. ο πρόεδρος Κος Μιχάλης Τζανόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας Κος Γεώργιος Ντούρος και το μέλος Κος Κωνσταντίνος Σιέτος.
Από την Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου που ανήκει και το άθλημα του Ράγκμπυ Λινγκ ο Πρόεδρος Κος Αναστάσιος Πανταζίδης.
Από Αθλητικά σωματεία ο Γεν. Αρχηγός της Ένωσης Πανασπροπυργιακού Δόξας Κος Βασίλειος Φίλης, ο Πρόεδρος του Ικάρου Κος Ιωάννης Τσακίρης και ο πρόεδρος του Κριού Κος Χρήστος Σοφιανίδης.
Από την Πανποντιακή Ομοσπονδία η Αντιπρόεδρος Κα Αθηνά Σωτηριάδου, από τον Σύλλογο Ποντίων Ασπροπύργου ΄΄Ακρίτες του Πόντου’’ η χοροδιδάσκαλος Κα Ελένη Δανιηλίδου, από την Τ.Ο. Ν.Δ. Ασπροπύργου η πρόεδρος Κα Γεωργία Πηλιχού, από τον Σύλλογο Μηχανικών Ασπροπύργου η Κα Μαρία Λιάκου, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Αθηναϊς η Πρόεδρος Κα Μαρία Κοπαλά και από τον Σύλλογο Γυναικών Κροκωνίς η αντιπρόεδρος Κα Βάσω Κυορμήτρου.
Από τον Σύλλογο Γονέων του 1ου Λυκείου Ασπροπύργου η Πρόεδρος Κα Νότα Στραιτούρη και από τον Σύλλογο Γονέων 4ου Δημοτικού η Πρόεδρος Κα Μαρία Γκούμα.
Να σημειωθεί ότι όλοι οι καλεσμένοι πήραν ένα αναμνηστικό στυλό με το λογότυπο του συλλόγου και το 2008 – 2018, ως ένδειξη ευχαρίστησης για την παρουσία τους στην επετειακή μας εκδήλωση.
Ο σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά όλες και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους κι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εκδήλωση του συλλόγου μας.