Connect with us

4ος Όμιλος

Λαιβερας: Θα αποκτηθούν εμπειροι παικτες

Published

on

Τις πρώτες του δηλώσεις στο ionikosfc.gr παραχώρησε ο προπονητής του Ιωνικού Βαγγέλης Λαιβεράς μετά το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε χθες 19/8 στην Νεάπολη με τον Καραββά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νέος προπονητής της ομάδας:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοικούσα Επιτροπή για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στον πάγκο του Ιωνικού καθώς αποτελεί μια μεγάλη ομάδα με ξεχωριστή ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έχουμε ξεκινήσει τον προγραμματισμό εδώ και αρκετές μέρες και σήμερα η ομάδα έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι, προπονητικού χαρακτήρα, απέναντι σε μια καλή ομάδα επικρατώντας με 3-0 ενώ παράλληλα δημιουργήσαμε και αρκετές φάσεις. Σαφώς στην παρούσα χρονική περίοδο δεν μετράνε τα αποτελέσματα αλλά τα συμπεράσματα που βγαίνουν από αυτά τα παιχνίδια. Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής εικόνα.

Συνεχίζουμε την σκληρή προετοιμασία, ενώ παράλληλα συνεχίζεται και ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Σε συνεννόηση με την Επιτροπή θα αποκτηθούν κάποιοι ακόμα παίκτες με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες για να βοηθησουν με την εμπειρία τους.

Ειμαι θετικός πως σε μια δύσκολη χρονιά θα έχουμε παρουσία ανάλογη της ιστορίας του Ιωνικού, διότι γνωρίζω από δύσκολες καταστάσεις και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Μια ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει και στον κόσμο που είναι το Α και το Ω στην ομάδα. Παρά το ότι βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου, βρέθηκε χθες στο γήπεδο και ήταν δίπλα μας. Τους χρειαζόμαστε όλη την χρόνια να είναι κοντά μας γιατί οι φίλαθλοι μας μπορούν να κάνουν την διαφορά και είναι πολυτέλεια η παρουσία τους σε τέτοιες κατηγορίες. «