Connect with us

stoplekto

Λαζάρου: “Είναι ένα ματς-τελικός”

Published

on

Ο Φοίνικας Περιστερίου όλη τη σεζόν κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να κερδίσει την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ και αυτό θα γίνει μέσω του αγώνα μπαράζ την Κυριακή στο ματς κόντρα στον Ιάσονα.

Εκτός μάχης έχουν τεθεί ο μέσος Χιώτης, ο επιθετικός χαφ Καλαμοτουσάκης και ο τερματοφύλακας Μυλωνάς λόγω τραυματισμών.

Ο Γιώργος Λαζάρου μάλιστα με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ματς λέγοντας:

“Όταν στο τέλος του πρώτου γύρου τερματίζαμε δέκατοι με 22 βαθμούς, μάλλον κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάσουμε στο τελος του πρωταθληματος, να διεκδικουμε την άνοδο στην Ά κατηγορία, μέσω αγώνα μπάραζ, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.
Καπου εκεί αποφασίσαν οι παίκτες μου να…πατήσουν το γκάζι. Με ένα εκπληκτικό δεύτερο γύρο με 11 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια μολις μια ήττα, μάζεψαν 36 πόντους και οδήγησαν το σύλλογο σε αυτή τη σημαντική επιτυχία.
Μια επιτυχία που όμως την πανηγυρίσαμε μολις για λίγα λεπτά, αφού από την ίδια μέρα το μυαλό όλων βρίσκεται στο μεγάλο ματς του Σαββάτου με τον Ιάσονα στο Ίλιον. Ένα ματς τελικός, στο οποίο θα αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική και πολύ έμπειρη ομάδα, που είχε αντίστοιχη πορεία με τη δίκη μας στο δεύτερο γύρο και βρίσκεται σε πολύ καλη κατάσταση.
Όσο και αν φανεί αντιφατικό, το θετικό για μας είναι ότι πάμε στο συγκεκριμένο ματς με μειονέκτημα. Το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου μας βάζει αυτόματα σε θέση αουτσάιντερ, κάτι που μας δίνει λιγότερο άγχος και ίσως μας απελευθερώσει αγωνιστικά. Ταυτόχρονα, το ότι έμεις παίζουμε μόνο για ένα αποτέλεσμα, τη νίκη, μας δίνει σαφή προσανατολισμο για το τι θα ζητήσουμε μέσα στο γήπεδο. Όλη τη βδομάδα θα πρόετοιμαστουμε τακτικά για το πως θα αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο ματς και θα πετύχουμε το στόχο μας. Εχουμε τεράστια θέληση για τη νίκη και θα τα δώσουμε όλα για την πετύχουμε.”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply