Connect with us

Uncategorized

Λαγός: Νίκη με νύχια και με δόντια.

Published

on

Συνέντευξη ποταμό έδωσε στο aek-live.gr ο Παναγιώτης Λαγός. Αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται… Μιλάει για όλους και για όλα. Χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Πάθος για την ομάδα που αγάπησε από μικρό παιδί. Μπορεί να είναι ο παρεξηγημένος της εξέδρας… Το ξέρει. Θέλει να γίνει ο Λαγός που είχε ξετρελάνει κόσμο όταν έπαιζε στον Ηρακλή. Ο Παναγιώτης Λαγός ανοίγει την καρδιά του. Μιλάει για την ΑΕΚ του σήμερα και το άγχος για το σκοτεινό αύριο. “ΑΕΚ είναι όμως… θα τα ξεπεράσει όλα…” λέει κλείνοντας με νόημα το μάτι … Ξέρει όπως όλοι οι συμπαίκτες του πως έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση ο αγώνας με τον Ολυμπιακό αποτελεί ορόσημο για την αυριανή ημέρα της ένδοξης ΑΕΚ.

 

Συνέντευξη στον Νίκο Αγγελίδη και τον Μάριο Ματσάνκο

 

 

Είμαστε  πριν από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι που έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση θα μπορούσε να αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στην ΑΕΚ. Η άποψή σου;

 

«Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι για εμάς όπως και τις προηγούμενες χρονιές που είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα κρίσιμο ματς για τη συνέχεια. Σε βοηθάει στην ψυχολογία, βοηθάει τον σύλλογο σε πολλά πράγματα. Μαζεύετε κόσμος στο γήπεδο. Γενικά σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα μας είναι πολύ σημαντική η νίκη».

 

Πιστεύεις ότι θα παίξει πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι η ψυχή που υπάρχει, θα παίξει και η φανέλα της ΑΕΚ;

 

«Αυτό πρέπει να παίξει πάνω απ’ όλα και μετά όλα τα’ άλλα. Τα χρηματικά ποσά και τα υπόλοιπα».

 

Την βαριά ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης» πέρυσι την έχετε κρατήσει μέσα σας για να βγάλετε τον καλύτερό σας εαυτό στον αγώνα του Σαββάτου;

 

«Όσοι έχουμε μείνει από την περυσινή σεζόν την έχουμε κρατήσει. Μας πληγώνει πάρα πολύ γιατί ήταν μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας και δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, άσχετα αν κατακτήσαμε το Κύπελλο. Αυτά μένουν. Με νύχια και με δόντια πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Και δεν μιλάμε για σκορ ασφαλείας. Και το μισό-μηδέν μας αρκεί».

 

Έρχονται ενθουσιασμένοι οι παίκτες του Ολυμπιακού και μιλάνε για άνετη νίκη με 4-0. Αυτό ως παίκτες σας ενοχλεί; Σας πεισμώνει;

 

«Σίγουρα μας πεισμώνει. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουν νικητές μέσα από τον αγωνιστικό χώρο. Αν το πιστεύουν αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο και αν θέλουν τους τρεις βαθμούς».

 

 

«Εύκολος στόχος ο Χιμένεθ»

 

Θα βοηθήσει η αλλαγή προπονητή; Ήρθε ο Νίκος Κωστένογλου, έφυγε ο Μανόλο Χιμένεθ.

 

«Από την εμπειρία μου τόσα χρόνια, κάθε φορά που έχω αλλάξει προπονητή, το επόμενο ματς είναι κερδοφόρο. Δηλαδή κερδίζουμε κάθε φορά που αλλάζουμε προπονητή. Το έχω ζήσει τουλάχιστον απ’ όσο θυμάμαι. Αυτό ελπίζουμε να γίνει και τώρα και ο χρόνος θα δείξει αν όλα θα πάνε καλά».

 

Εσένα η άποψή σου για τον Μανόλο Χιμένεθ;

 

«Έχω καλή άποψη. Μας έμαθε πάρα πολλά πράγματα που δεν τα είχαμε κάνει μέχρι στιγμής. Σίγουρα έκανε και αυτός λάθη, κάναμε κι εμείς λάθη. Αυτό το πράγμα είναι σύνηθες στην Ελλάδα. Δεν είναι τόσο εύκολο να φύγουν 11 ή 12 ποδοσφαιριστές. Φεύγει πάντα ο προπονητής που είναι ο πιο εύκολος στόχος».

 

 

«Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα»

 

Η ΑΕΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα;

 

«Να προσγειωθούμε τώρα. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά βλέπουμε ότι όλες οι άλλες ομάδες δεν έχουν τη δυναμική για να πεις ότι έχουν τεράστιες διαφορές από εμάς. Θα το παλέψουμε με τις δυνάμεις μας. Αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή και νοιάζει και εμάς είναι το αποτέλεσμα. Δεν μας νοιάζει τόσο πολύ το θέαμα. Πάμε για το αποτέλεσμα».

 

 

«Ήθελα να φύγω εξαιτίας του Μπάγεβιτς»

 

Υπήρχε κάποια στιγμή που να σκέφτηκες να αποχωρήσεις από την ΑΕΚ;

 

«Έφτασα κάποια στιγμή να το σκεφτώ όταν είχα προπονητή τον κ. Μπάγεβιτς που πήγα στη δεύτερη ομάδα και αγωνίστηκα. Ανούσιο για μένα. Γι’ αυτό που περνάει η δεύτερη ομάδα είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Αν θέλετε μπορούμε να τα αναλύσουμε. Τιμωρία κανονική γιατί πρέπει να αφήσω το δωμάτιο στις 12:30 μέχρι την ώρα του αγώνα και να κάθομαι σε μία καφετέρια και να περιμένω. Είναι θάνατος. Και περιμένεις από αυτά τα παιδιά να παίξουν στην ΑΕΚ».

Πηγή: aek-live.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply