Connect with us

stoplekto

Κ. Κριμιτζάς :« Ο Αργοναύτης βρίσκει την αγωνιστική του ταυτότητα. Άδικη η αποβολή μου»

Published

on

Στην μέχρι τώρα πορεία του Αργοναύτη , αλλά και στην αποβολή του,, στάθηκε ο προπονητής της ομάδας Κώστας Κριμιτζάς . Συγκεκριμένα δήλωσε :

Ο Αργοναύτης παρά τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον πολύ καλό Ηρακλή Νικαίας, αρχίζει σιγά – σιγά να βρίσκει αγωνιστική ταυτότητα. Οι προσθήκες δυο-τριών ποδοσφαιριστών, ενίσχυσαν την αμυντική λειτουργία της ομάδας και πλέον ο πονοκέφαλος μας είναι τα “επιθετικά τελειώματα”, αφού και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού μας υπήρξε σημαντική πρόοδος. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με πολλές χαμένες φάσεις, ξεκινήσαμε μουδιασμένα στο δεύτερο μισό και η ομάδα ξύπνησε αφού δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης, δημιουργήσαμε επίσης κάποιες φάσεις, στις οποίες δυστυχώς δεν ευτυχίσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα ώστε να εξασφαλίσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Για την συνέχεια, κάθε παιχνίδι για εμάς είναι κι ένας τελικός που τον κοιτάμε ξεχωριστά, συνεχίζοντας να δουλεύουμε μεθοδικά και με καλή διάθεση στις προπονήσεις. Όσον αφορά τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα εναντίον μου, όντως αποβλήθηκα γιατί είπα στον κύριο Κωνσταντόπουλο σε μια φάση στο 80′ λεπτό “μπάλα πήρε”, τα υπόλοιπα, όλα όσα γράφτηκαν, δεν με αφορούν καν, γιατί δεν είναι του ήθους και του χαρακτήρα μου να αντιδρώ εναντίων των διαιτητών όπως περιγράφει στο φύλλο αγώνα. Προφανώς, επειδή πολλοί ήταν εκείνοι που τον έβριζαν μετά το τέλος του αγώνα κι έτυχε να βρίσκομαι κι εγώ στην πλευρά που βρίσκονται οι εξέδρες λόγω της αποβολής μου, μπέρδεψε τα πρόσωπα. Το γεγονός

ότι οι ποδοσφαιριστές μου ήταν φανερά εκνευρισμένοι από διαιτητικά λάθη κι εγώ τους απαγόρευα για 90′ λεπτά να ασχολούνται με την διαιτησία και να διαμαρτύρονται, δεν συνάδει με τα όσα έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα. Πλέον, θα περιμένω να κληθώ σε απολογία από την Ένωση και θα υπερασπιστώ τον εαυτό και το δίκιο μου.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply