Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Κύπρος Κορυδαλλού – Χαλκηδόνα 2-0

Published

on

Από το α’ ημίχρονο η Κύπρος Κορυδαλλού « καθάρισε » το παιχνίδι και επικράτησε με 2-0 της Χαλκηδόνας .

Να σημειωθεί ότι στο 5’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Λοϊζίδη .

Το σκορ άνοιξε ο Σιδέρης στο 20’ και διπλασίασε στο 43’ ο Ντακόστα Κρουζ .

Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα  Πλάκα στο 18’ που  τραυματίστηκε  μετά από σύγκρουση σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον γκολκίπερ της ομάδας του Μπαλλή .

Ο παρατηρητής του αγώνα Αντώνης Λήνας ειδοποίησε στις 15.50 το ασθενοφόρο που όμως καθυστέρησε απελπιστικά . Έτσι αναγκαστικά ,γύρω στις 16.30  ο Πλάκας μεταφέρθηκε  με Ι.Χ. στο Νοσοκομείο . Για την ιστορία να πούμε ότι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο γήπεδο στις 17.05 . Μετά από μία ώρα και 15  λεπτά…..

Με ανακοίνωση της η Κύπρος Κορυδαλλού  εκφράζει την συμπαράσταση της στην ομάδα της Χαλκηδόνας και προσωπικά στον ποδοσφαιριστή  Πλάκα και του εύχεται  ταχεία ανάρρωση και καλή επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡ.: Κρασσάς, Καλικάντης, Αλευρής, Πέττας, Κόμης( 58’ Κνέζεβιτς), Ρικούνοβ, Σιδέρης, Στούπης, Ντακόστα Κρουζ( 75’ Ταμπουράκης) , Κατσούλας, Βάσσος( 68’ Χατζημελετιάδης)

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ : Μπαλλής, Πλάκας( 18’ λ.τρ. Αθανασόπουλος) , Πνευματικός Ε., Κύριας Μαρούλης, Κούσιας, Μουστάκας( 72’ Σιμάκου) , Λοϊζίδης, Θωμάς( 74’ Χούσος) , Δημόπουλος, Σβώλης