Connect with us

stoplekto

Κύπρος Κορυδαλλού: “Ουδέποτε τέθηκε θέμα απομάκρυνσης του Πέττα”- Παραίτηση Κουρκουτιάδη

Published

on

“Η διοίκηση της Κύπρου Κορυδαλλού μετά τα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με την Ελλάς Ποντίων στο γήπεδο ορυζομύλων που όλοι γνωρίζουν τι έγινε,θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση και τον κόσμο της ομώνυμης ομάδας για την«άψογη φιλοξενία»τους και να τους υποσχεθεί ανάλογη φιλοξενία σε μελλοντική μας αναμέτρηση.Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή της ομάδος μας Ηλία Πέττα θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε και να κάνουμε γνωστό ότι συνεχίζει μαζί μας κανονικά στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για την κατάκτηση της Α θέσης και την άνοδο στην Γ Εθνική Κατηγορία. Ουδέποτε τέθηκε θέμα απομάκρυνσης του.Τέλος θέλουμε να επισημάνουμε ότι όλα αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό μας δυναμώνουν και να είναι όλοι σίγουροι ότι τα καλύτερα έρχονται”.

 

 

Παραίτηση Κουρκουτιάδη 

 

Την παραίτησή του από το ΔΣ της Κύπρου Κορυδαλλού υπέβαλε ο Γιώργος Κουρκουτιάδης. Αναλυτικά η δημοσίευση που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

“Ως μέλος της οικογένειας της Κύπρου Κορυδαλλού, οφείλω πολλά πράγματα σε αυτή την δυνατή “οικογένεια” . Μια οικογένεια που πρωτίστως περιλαμβάνει την Διοίκηση, τον Σάκη Τσαμούρη, τον Βασίλη Κουτσούπη και τον Ηλία Σιμάκο, οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν, με στήριξαν, και με βοήθησαν οδηγήσουμε την ομάδα αρκετά ψηλά.

Υπήρξε μια σχέση εμπιστοσύνης και άψογης συμπεριφοράς προς το πρόσωπό μου, όσο και στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, από τους οποίους ένιωσα αγάπη και πολύ μεγάλη συμπαράσταση.

Ευχαριστώ θερμά τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και τους ανθρώπους που ήμασταν στην καθημερινότητα μας τόσες ώρες μαζί όπως τον προπονήτη μας Νίκο Κούστα, τον γυμναστή Τάσο Ανδριώτη, τον φυσιοθεραπευτή Βασίλη Μανίκα, τον Τάσο Σιδέρη και τον ακούραστο εργάτη των αποδυτηρίων Ντόντο κι εκτός από συνεργάτες γίναμε και πραγματικοί φίλοι και πολλές φορές κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να λύσουμε τα οποιαδήποτε προβλήματα.

Φυσικά δεν θα μπορούσα να λησμονήσω την πολύτιμη αρωγή του Αχιλλέα Ανδριανάκη και του Τάκη Τριανταφύλλου που ξεκινήσαμε μαζί αυτή την προσπάθεια.

Αφήνω τελευταία τη δυνατή σχέση και το μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες που συνεργάστηκα, γιατί οι παίκτες αυτοί ήταν άψογοι, εργατικοί και μας έφθασαν σε πολύ μεγάλες επιτυχίες, οι οποίες είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουν και στο μέλλον.

Η παρακαταθήκη που κρατάω ως άνθρωπος, κατά την άποψή μου δεν είναι ούτε οι επιτυχίες τόσο πολύ ούτε το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά το γεγονός ότι δημιούργησα πολλές και δυνατές φιλίες κι ελπίζω στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν.

Σας ευχαριστώ”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply