Connect with us

Γ Εθνική

Κόντρα Καλλονής- Αιολικού για το γήπεδο

Στα χαρακώματα οι δύο ομάδες.

Published

on

Τόσο ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος όσο και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Αστυρακάκης, αναφέρθηκαν στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου για το δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης, στον ανταγωνισμό μεταξύ Αιολικού και ΑΕΛΚ που μπορεί να κρύβεται πίσω από την εμπλοκή που δημιουργείται αυτήν την περίοδο αναφορικά πάντα με το γήπεδο, παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος.

Μάλιστα οι δύο τους υποστήριξαν πως το όλο θέμα αναδείχθηκε στο τέλος του καλοκαιριού όταν μετά από δύο ανώνυμες επιστολές στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, διατάχθηκε έρευνα και ζητήθηκε από την Αστυνοία η γνώμη της πολεοδομίας για την στατικότητα των κερκίδων του γηπέδου.

Ο κ. Αστυρακάκης μάλιστα μίλησε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο για την… κόντρα μεταξύ Αιολικού και ΑΕΛΚ… “Το όλο θέμα έχει διογκωθεί εξαιτίας της φαγωμάρας μεταξύ ΑΕΛΚ και Αιολικού που ταλανίζει το ποδόσφαιρο και η οποία πυροδοτείται από μετακινήσεις παραγόντων απί τη μία στην άλλη ομάδα. Για αυτό το λόγο εμείς ζητούμε έγκυρες και ασφαλείς απόψεις για να κλείσει το θέμα”.

Σε κάθε περίπτωση τόσο ο Δήμαρχος Λέσβου όσο και ο κ. Αστυρακάκης, τόνισαν πως το πρόβλημα του γηπέδου της Μυτιλήνης δεν έχει καμμία σχέση με εκείνο του κολυμβητηρίου, όπου το πρόβλημα είναι εμφανές και πολύ σοβαρό.

 

Πηγή: sportlesvos.gr

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply