Connect with us

7ος Όμιλος

Κωστόπουλος: “Ταπεινότητα και προσήλωση μέχρι τέλους”

Published

on

Σε όλη τη διαδικασία μαζί με τον Τάσο Χριστοφιλέα έχει αποδείξει ότι δικαίως σηκώνουν το βάρος στην αμυντική γραμμή του Αήττητου αφού δεν είναι τυχαίο που η ομάδα από την Ανατολική Αττική διαθέτει την καλύτερη συγκομιδή στους αγώνες κατάταξης.

Με τις καίριες τοποθετήσεις του ο Ναξιώτης άσος έχει βοηθήσει σημαντικά τους “πράσινους”, με την τελευταία εμφάνιση του να αφήνει ικανοποιημένους τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμο.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κωστόπουλο ο οποίος ήταν από τος κορυφαίους στο ματς με τον Εθνκό Πειραιά.

Ο ίδιος με δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο ματς του Κερατσινίου λέγοντας: ”Εγινε ενα πολυ δυνατό ματς ανάμεσα σε δυο καλές κ ποιοτικές ομάδες. Έμεις προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους στον Εθνικό και να παρουμε ενα θετικό αποτέλεσμα που αν ήμασταν και πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να ειχαμε κερδίσει”.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι εφόσον η ομάδα αγωνίζονταν πλήρης θα έπαιρνε τη νίκη, ο ίδιος τόνισε: ‘Σίγουρα ειχαμε σημαντικές απώλειες πριν το ματς και κατα την διάρκεια του που χάσαμε νωρίς τον Κρητικό ομως πιστεύω οτι τα παιδιά που μπήκαν ανταποκρίθηκαν πλήρως σε αυτο το σημαντικό ματς”.

Θεωρείς ότι με το αποτέλεσμα κόντρα στον Εθνικό, είστε κοντά στην άνοδο;

“Η αλήθεια είναι οτι έχουμε φτάσει παρα πολύ κοντα στην επίτευξη του στόχου μας που ήταν εξ αρχής η άνοδος. Έχουμε ακόμα ομως 2 αγώνες και με ταπεινότητα και σοβαρότητα που χρειάζεται θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε και να εξασφαλίσουμε κ μαθηματικά την ανοδο”.

Είστε η μοναδική από τις τέσσερις ομάδες που δεν έχει χάσει μέχρι στιγμής. Θεωρείς ότι σαν αμυντικός, έχει κάνει σωστά τη δουλειά σας;

“Πιστεύω οτι αυτο οφείλετε σε ολη την ομάδα και την συλλογική δουλειά που γινεται απο τις προπονησεις πρώτα απο ολα.Το οτι δεν εχουμε χάσει λεει και πολλά και τιποτα μεχρι να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Περίμενες ότι ο Αήττητος μετά την ισοπαλία από τον Εθνικό δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε θα ήταν στην πρώτη θέση;

Ειχαμε πει στην ομάδα οτι αν καταφέρναμε να φεύγαμε με θετικό αποτέλεσμα απο την έδρα του Εθνικού η ομάδα θα είχε κανει μεγάλη πρόοδο για την ανοδο. Tο πετύχαμε αυτο και ειμαστε χαρούμενοι ομως αυτο τελείωσε και κοιτάμε απο σήμερα κιόλας το επόμενο παιχνίδι..