Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κωστόπουλος: “Με ανάλογες εμφανίσεις έχουμε να δώσουμε πολλά στην κατηγορία”

Published

on

Με δήλωση του στην ιστοσελίδα μας, ο αντιπρόεδρος της Α.Ε. Ηρακλείου, Νάσος Κωστόπουλος έσπευσε να συνεχάρη τους παίκτες της ομάδας του για το ποιοτικό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο που απέδωσαν στον αγώνα με τον Μικρασιατικό παρά το άτυχο αποτέλεσμο.

Ο ίδιος εξέφρασε την πίστη του ότι εφόσον η εικόνα παραμείνει η ίδια, τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν ενώ ευχαρίστησε τη διοίκηση του Μικρασιατικού για τη φιλοξενία.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του

“Η διοίκηση της ομάδας συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της, για το όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο που απέδωσαν εχθές στην ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ και πιστεύει ότι αυτή η ομάδα έχει να δώσει παρά πολλά στο ποδόσφαιρο της κατηγορίας μας.Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας καθώς παρόλο της καθαρής υπεροχής μας και των τόσο χαμένων ευκαιριών δεν καταφέραμε να βάλουμε εμείς το γκολ, ομως αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουμε υποσχόμενοι για το καλύτερο.Τελος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Μικρασιατικό για την άριστη φιλοξενεία ετσι όπως αρμόζει στο ελληνικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο”.