Connect with us

stoplekto

Κυρ. Σιδηρόπουλος: “Να μην είναι σκόπιμα τα διαιτητικά λάθη”

Published

on

Θέση για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Πυρρίχιο πήρε ο Πρόεδρος του Απόλλων Ποντίων Κυριάκος Σιδηρόπουλος, ο οποίος δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: ” Καταδικάζουμε αυτά που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πυρρίχιο, τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω με την  συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Λαμπρινάτου να βρίσει το βοηθό Βαλκάνο. Θα ήθελα να τονίσω αρχικά, επειδή ακούμε από κάποιους να μιλούν και να καπηλεύονται για ντέρμπι. Για τον Απόλλωνα Ποντίων το ντέρμπι της πόλης είναι ένα, αυτό με τον Ασπρόπυργο και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.

Όσον αφορά τη διαιτησία του Αλιάγα, λάθη κάνουμε όλοι, παίκτες, προπονητές, διοίκηση. Το ίδιο και οι διαιτητές. Σημασία έχει όμως τα διαιτητικά λάθη να μην είναι σκόπιμα, κάτι το οποίο ζητούν όλοι. Τέλος, θέλω να πω ότι όποιος έχει πρόβλημα με την ομάδα μας, είτε είναι διαιτητής είτε οτιδήποτε  , δεν χρειάζεται να απευθυνθεί στην Ένωση, ας έρθει σε μας να μας μιλήσει , ώστε να λύσουμε τις όποιες διαφορές υπάρχουν.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα μου , η οποία έδειξε χαρακτήρα και άφησε πάρα πολύ καλή εικόνα”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply