Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Κυπελλούχος Πειραιά το Κερατσίνι! (LIVE 1-0 ΤΕΛΙΚΟ)

Published

on

Καλησπέρα σας. Η ιστοσελίδα μας βρίσκεται και στο γήπεδο, ‘Γεώργιος Καραϊσκάκης’, για να σας μεταφέρει την εξέλιξη του Τελικού Κυπέλλου ΕΠΣΠ. Το Κερατσίνι και ο Αετός Κορυδαλλού διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο του Πειραιά, αλλά και το εισιτήριο για το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Ο αγώνας ξεκινάει στις 17:30. Για να παρακολουθείτε την ροή της αναμέτρησης θα χρειαστεί να κάνετε refresh την σελίδα σας. Πάμε λοιπόν!

Συννεφιά πάνω από το γήπεδο. Δεν αποκλείεται η βροχή.

-ΣΕΝΤΡΑ στον αγώνα!

Περίπου 4.000 άτομα βρίσκονται στις κερκίδες του γηπέδου.

Τραυματίστηκε ύστερα από μαρκάρισμα ο Σκορδίλης στο 4′. Δεν μπόρεσε να συνεχίσει και στην θέση του πέρασε ο Μάλλης.

Κάπως… στραβά ξεκίνησε ο Τελικός για τον Σάκη Δέδε.

Λίγες οι φάσεις για τις δύο ομάδες. Κλειστό παιχνίδι.

-Στο 36′. Ζητά πέναλτι ο Αετός! Ο Δρυμούσης μπήκε στην περιοχή, ο Φρατζεσκάκης εξερχόμενος μπλόκαρε την μπάλα τελευταία στιγμή, αλλά δεν φάνηκε να βρίσκει τον γρήγορο επιθετικό που πήδηξε πάνω από τον τερματοφύλακα του Κερατσινίου. Συνέχεια από τον Σπάθα.

ΓΚΟΟΟΛ στις καθυστερήσεις το Κερατσίνι! Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, από τα δεξιά ο Νίκος Μαριώλης πέρασε την μπάλα στον Ψυχογιό και εκείνος με ένα χλιαρό σουτ νίκησε στην κλειστή γωνία τον Θωμόπουλο! Φέρει ευθύνη ο έμπειρος πορτιέρο του Αετού, πρώτη φάση για τους τυπικά γηπεδούχους.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ. Μετά από ένα πρώτο μέρος δίχως πολλές φάσεις το Κερατσίνι προηγείται 1-0 του Αετού Κορυδαλλού. Το γκολ που χωρίζει τις δύο ομάδες πέτυχε ο Ψυχογιός στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με χλιαρό σουτ εντός περιοχής. Σε γενικές γραμμές σκληρό και κλειστό παιχνίδι. Τραυματίας αποχώρησε στο 7′ ο Σκορδίλης. Επιστρέφουμε!

-ΣΕΝΤΡΑ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αετό να πραγματοποιεί αλλαγή. Κράσι αντί Μπαμπουλάκη.

Στο 49′. Ατομική προσπάθεια του Μούτσα. Μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε από δύσκολη θέση τον Φρατζεσκάκη, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ.

Προσπαθεί ο Αετός που έχει την πρωτοβουλία. Ψάχνει την αντεπίθεση το Κερατσίνι.

Δεύτερος τραυματισμός για το Κερατσίνι. Με το αμαξίδιο αποχώρησε ο Σπυρογιαννάκης.

Στο 79′. Απίθανη ευκαιρία για το Κερατσίνι με τον Ψυχογιό, ο οποίος απέφυγε τον Σύρμα, αλλά μόνος απέναντι στον Θωμόπουλο πλάσαρε απελπιστικά άουτ. Έχασε το βηματισμό του και μεγάλη ευκαιρία για να δώσει από το 80′ το τρόπαιο στην ομάδα του.

Πέντε λεπτά καθυστερήσεις έδειξε ο τέταρτος Μπαλουχούτης! Πιέζει ασφυχτικά ο Αετός.

ΤΕΛΟΣ! Κυπελλούχος Πειραιά 2016 το Κερατσίνι!    

Διαιτητές: Σπάθας Η., Χαλβατζάκος Π., Καλημέρης Ν. και Μπαλαχούτης Γ (4ος).

Κερατσίνι (Σάκης Δέδες): Φρατζεσκάκης, Σπυρογιαννάκης (74′ λ.τρ. Αγγελάκης), Σκορδίλης (7′ λ.τρ. Μάλλης), Μαριώλης Γ., Βαττής, Μπατής, Σιδέρης (63′ Τουρνάς), Γκιάτης, Μαριώλης Ν., Ψυχογιός, Κουρκούτης.

Αετός (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Θωμόπουλος, Κουντουράς (83′ Τουλουβασίλης), Ξενιτόπουλος, Καφαλίδης, Σύρμας, Σιδηρόπουλος, Καλλέργης, Λέσι, Μπαμπουλάκης (46′ Κράσι), Μούτσας, Δρυμούσης (73′ Μπερίσα).