Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Κρυονέρι – Άρης Βούλας 2-4

Published

on

Σημαντικότατη νίκη του πολύ καλού Άρη Βούλας στο Κρυονέρι, που ψάχνει να βρει τα πατήματά του. Το 4-2 φαίνεται βαρύ για τους γηπεδούχους, αλλά η ομάδα της Βούλας ήταν καλύτερη στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, κι έχασε 3 μοναδικές ευκαιρίες ν’ ανοίξει το σκορ, καθώς η άμυνα των γηπεδούχων …πελαγοδρομούσε! Από τον πάγκο του Άρη έλειπε και ο τιμωρημένος προπονητής Κυριάκος Δαγκούλης (καθόταν στην εξέδρα). Την ομάδα κοουτσάρισε ο Κώστας Δεληγιάννης.
Πάντως, στο 15’ παραλίγο να σημειώσει γκολ το Κρυονέρι, όταν ο Ζερμπίνης με εκπληκτικό σουτ-κεραυνό από 30 μέτρα περίπου, ανάγκασε τον Κάρσο να κάνει ενστικτώδη επέμβαση με τα δάκτυλα και να στείλει την μπάλλα στην συμβολή των δοκών, προστατεύοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση! Ο Άρης Βούλας απάντησε μετά από 4 λεπτά παιχνιδιού (19’) με κοντινό πλασέ του Παπαγεωργίου στο κάθετο δοκάρι…
Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 25’. Ο Μπουλλάρι έκανε σέντρα στον Σταθάκη, ο οποίος ελίχθηκε και με σουτ στην κλειστή γωνία του Μαμάη, πέτυχε το 0-1.
Πριν λήξει το ημίχρονο (40’), οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Ο Σιατραβάνης κέρδισε πέναλτυ και ο Ζερμπίνης το μετέτρεψε σε γκολ (1-1).
Στο β’ μέρος, η εδαφική υπεροχή του Άρη περιορίσθηκε αλλά παρά τις προσπάθειες των παικτών του Κρυονερίου, οι φιλοξενούμενοι ξαναπροηγήθηκαν (53’) με σουτ από την μικρή περιοχή του Παπαγεωργίου (1-2). Η πίεση των γηπεδούχων έφερε την ισοφάριση στο 70’.

Σκόρερ ήταν ο Αγγελιδάκης με πλασέ, ύστερα από ενέργεια του Σιατραβάνη και σέντρα που εκμεταλλεύθηκε ο σκόρερ (2-2).
Τα κενά στην άμυνα του Κρυονερίου φάνηκαν και στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, που οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα κι εδραίωσαν την νίκη τους. Στο 78’ ο Παπαγεωργίου έκανε το 2-3 με πλασέ μέσα από την περιοχή ενώ στην εκπνοή της συνάντησης (90’) ο Διγενής με κοντινό σουτ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο του Άρη Βούλας (2-4).
Καλοί οι διαιτητές Προδρομίδης – Τσαλίκογλου, Σπίθας.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Παπαδόπουλος): Μαμάης, Δ. Δεσύλλας (80′ Άννινος), Σολδάτος (80′ Κολίτσι), Γκλιάτης, Κανταρέλλης, Σ. Δεσύλλας, Σιατραβάνης, Καμαρίτης (83′ λ.τρ. Μανουσάκης), Αγγελιδάκης, Ζερμπίνης, Κολώτας.

ΑΡΗΣ Β. (Δεληγιάννης): Κάρσος, Κολτσίδας (31′ λ.τρ. Διαμαντόπουλος), Μήτσιος (40′ λ.τρ. Σανσάρογλου), Λάσκος, Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Κριλής, Σταθάκης, Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος, Μπουλλάρι (85′ Διγενής).

Πηγή: neaepsana.blogspot.gr