Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

”Κροσέ” στο Αιγάλεω η Αργυρούπολη

Published

on

Φρένο στο Αιγάλεω από την Αργυρούπολη που φέτος έχει βάλλει στόχο να σοκάρει την Αθήνα με τα κατορθώματα της. Οι νεοφώτιστοι επικράτησαν στο ντέρμπι κορυφής 1-0 εντός έδρας και μείωσαν την διαφορά από το ”Σίτι” στον πόντο. Αυτό σημαίνει ότι το Αιγάλεω πρέπει να νικήσει τον Χολαργό την τελευταία αγωνιστική αφού σε περίπτωση νέας γκέλας, αποχαιρετά το πρωτάθλημα και φυσικά τα μπαράζ ανόδου. Πέρα από την μεγάλη νίκη των ”πορτοκαλί”, το παιχνίδι σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου μεταξύ παικτών, οδηγώντας έτσι τον διαιτητή Σφακιανάκη σε έξι (!!!) αποβολές ποδοσφαιριστών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι έδειχνε ότι θα κρινόταν στο γκολ που ήρθε τελικά για τους γηπεδούχους νωρίς και συγκεκριμένα στο 8′, όταν ο Νίκος Παπαντωνάκης εκτέλεσε πλάγιο και ο Δρακοντίδης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο παράθυρο του Χατζάκη. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 72′ αλλά η κεφαλιά του Λαμπρογεώργου βρήκε το δοκάρι χάρις και την επέμβαση του Λεβέντη. Όσον αφορά τις αποβολές, ο ρέφερι Σφακιανάκης απέβαλε από τους ”πορτοκαλί” τα αδέρφια Παπαντωνάκη, Νίκο και Μάνο, αλλά και τον Ντούβλη ενώ από πλευράς κυανόλευκων τους Μπουγατσιά, Κοντιζά και Τσαρκάνι για την συμμετοχή όλων στον μεγάλο καβγά που δημιουργήθηκε στο 82′ εξαιτίας της κοκορομαχίας του Μπουγατσιά με τον Γιαννακούλα έπειτα από ένα μαρκάρισμα του Ντούβλη στον επιθετικό των φιλοξενούμενων.

Διαιτητές: Σφακιανάκης, Τουμπακάρης, Γεωργαράκος.

Αργυρούπολη (Γιάννης Λεβέντης): Λεβέντης Δ-Ε, Τσάκαλος, Παπαντωνάκης Ν., Παπαντωνάκης Ε., Πάλογλου, Ντούβλης, Λεβέντης Δ-Ι, Υφαντής (62′ λ.τρ Γιαννακούλας), Μένταυλος (76′ Μπουσουλόπουλος), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

Αιγάλεω (Άγγελος Πυρένης): Χατζάκης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Τζωρτζάτος (72′ Βουτυράς), Στριμμένος, Παπαθανασίου (75′ Μπουγατσιάς), Κοντιζάς, Σταύρου, Λαμπρογεώργος, Τσαρκάνι, Μπιταξής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply