Connect with us

4ος Όμιλος

Κρασανάκης: Δουλεύουμε σωστά και βγαίνει στο γήπεδο

Published

on

Λίγοι ήταν εκείνοι που περίμεναν ότι ο ΠΟΑ θα έπαιρνε βαθμό ή βαθμούς στην Κηφισιά και αυτό διότι βρήκε απέναντι του μια καλοδουλεμένη ομάδα που έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα από  Ηράκλειο απέδρασε με το διπλό και άπαντες είναι ικανοποιημένοι μετά το 2Χ2.

Ο προπονητής του προσφυγικού συλλόγου, Βασίλης Κρασανάκης, μέσω δηλώσεων του αναφέρθηκε στα σημεία-κλειδιά του αγώνα λέγοντας:

Στο α’ μέρος και ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο μπήκαμε αδικαιολογήτως φοβισμένα. Ίσως επειδή ήταν το α’ ματς εκτός έδρας και επειδή παίξαμε με έναν αντίπαλο που προερχόταν από ένα εξαιρετικό΄αποτέλεσμα μπηκαμε φοβισμένα. Φάνηκε ότι θα είχαμε πιθανότητες να δικειδκήσουμε κάτι ακόμη και στο α’ ημίχρονο. Μετά το πρώτο γκολ κάναμε δυο σπασμωδικές ευκαιρίες χωρίς να είναι κάτι το σημαντικό. Στο ημίχρονο βγάλαμε ποδοσφαιρικό εγωισμό και στόχος ήταν να τρέξουμε τον αντίπαλο μέσω του Passing game. Καταφέραμε να το πετύχουμε, σημειώσαμε δυο γκολ και εάν ημασταν πιο τυχεροι θα μπορούσαμε να είχαμε βαλει ακόμη ένα τέρμα. Το σημαντικό είναι ότι δεν απειληθήκαμε’.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα του για να έχει ανάλογη εικόνα λέγοντας:

Το ζητούμενο ειναι να βγάζουμε σε κάθε ματς τα δικά μας στοιχεία. Σίγουρα το αποτέλεσμα μας γεμίζει χαρά και αυτοπεποίθηση. Δείχνει ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο για την επίτευξη του στόχου. Εμείς βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά όπως και τον κάθε αντίπαλο κάτι που θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα τοπικό ντέρμπι και με τα εφόδια που μας δίνουν οι πρώτες αγωνιστικές θα πάμε και στο επομενο.

Εμείς έχουμε πει και κρατάμε χαμηλούς τόνους διότι ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα και ποιες είναι οι δυνατότητες μας. Δουλεύουμε σωστά μέσα στην εβδομάδα και θέλουμε τον παράγοντα τύχη. Το θέμα των αποτελεσμάτων πάντα είναι σχετικα. Διαβάζουμε τον αντίπαλο και από εκεί και πέρα ότι βγει είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Μέχρι στιγμής έχουμε δείξει ότι μπορούμε να συναγωνιστούμε μεγάλη ονόματα και μπάτζετ.

Το θέμα είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Στόχος είναι να σωθούμε γρήγορα και η ομάδα να μπορέσει να βγάλει αρκετά πράγματα ακόμη’.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply