Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κούτρος στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου-Επιστροφή Μπάκα

Published

on

Στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου κινούνται μεθοδικά με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα φέρει στο σύλλογο άμεσα αποτελέσματα, μέσω από τη διαδικασία της σκληρής δουλειάς. Στο πλαίσιο αυτό, μετά την απόκτηση των Γιαννακαρώνη και Παναγιωτίδη, η ομάδα των δυτικών προαστίων ήρθε σε συμφωνία με ακόμη έναν ικανότατο άσο.

Ο λόγος για τον 27χρονο ακραίο επιθετικό που αγωνίζεται και στην αιχμή του δόρατος, Γιάννη Κούτρο.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές έγινε προ λίγων ωρών με τον ποδοσφαιριστή να αποτελεί το πρώτο μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα για το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.

Ο Κούτρος έχοντας πανηγυρίσει δυο κατακτήσεις τίτλων σε Δ’ και Γ’ Εθνική με τον Φωστήρα διαθέτει την ποιότητα αλλά και την εμπειρία που επιτάσσει η κατηγορία.

Παράλληλα έχει στεφθεί νταμπλούχος Κυκλάδων με τον Πανναξιακό ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλες του Αστέρα Βάρης, της Ατλαντίδας και του ΑΟ Γλυφάδας έχοντας πανηγυρίσει νταμπλ την περίοδο που η ομάδα συμμετείχε στην Δ’ Εθνική.

Παράλληλα η ομάδα ανακοίνωσε την επιστροφή του Παναγιώτη Μπάκα. Ο 22χρονος άσος είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Αγία Ελεούσα πετυχαίνοντας 10 τέρματα στην Β’ ΕΠΣΑ ωστόρο κρίθηκε ικανός ότι μπορεί να βοηθήσει τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.