Connect with us

6ος Όμιλος

Κούγιας στο Sport24.gr: “Παίρνω τον Ιωνικό και βάζω πρόεδρο το γιο μου”

Published

on

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει τις τύχες του Ιωνικού καθώς ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ το απόγευμα της Παρασκευής βρέθηκε στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου της Νίκαιας.

Ο Αλέξης Κούγιας επιβεβαίωσε μιλώντας στο Sport24.gr την είδηση πως θα αναλάβει την ομάδα του Ιωνικού και τόνισε πως έχει πλάνο πενταετίας ενώ υποστήριξε πως επιθυμία του είναι να βάλει πρόεδρο στην ομάδα το γιο του και να γίνει ο πιο μικρός σε ηλικία πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο Κούγιας είπε μιλώντας στο Sport24.gr:

“Είναι γνωστό ότι είμαι ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, την οποία δεν επιθυμώ με τίποτα να πουλήσω. Όμως χρειαζόμουν μια ομάδα στην Αθήνα, αλλά όχι μια οποιαδήποτε ομάδα. Ήθελα μια ομάδα με κόσμο και γήπεδα, ώστε να μπορώ να συνδέσω αυτές τις δυο ομάδες.

Ήδη θα φύγουν αρκετοί παίκτες από την ΑΕΛ και θα κατέβουν στον Ιωνικό. Θα φτιάξουμε ένα πλάνο πενταετίας ώστε ο Ιωνικός να βρει το δικό του δρόμο. Πρόεδρος θα είναι ο γιος μου ο Χρήστος. Θα είναι μάλιστα ο νεότερος πρόεδρος στην Ελλάδα. Είναι 16 ετών και πάει Β’ Λυκείου στο Κολέγιο Αθηνών”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply