Connect with us

6ος Όμιλος

Κούγιας: Θα γίνει επαγγελματική δουλειά

Published

on

Όλα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας για την εμπλοκή του στον Ιωνικό. Το πλάνο και οι ατάκες για τον γιο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Sport24 Radio 103.3

– Για το πώς προέκυψε ο Ιωνικός:

“Προέκυψε αρκετό καιρό πριν. Εδώ και έξι μήνες. Από τον πρόεδρο της λαχαναγοράς και πρόεδρο του Ιωνικού, τον Φώτη. Το μυστικό της επαγγελματικής μου επιτυχίας ήταν η λαχαναγορά Αθηνών. Από εκεί ξεκίνησα τις πρώτες μου υποθέσεις. Έπαιζα μπάλα τότε και είχα πρόεδρο τον πρόεδρο της λαχαναγοράς, όπως είναι τώρα ο Φώτης. Έτσι, μου έδωσε τις πρώτες αγορανομικές υποθέσεις, με άκουσε ο πατέρας του Ρωχάμη και πήρα την πρώτη μεγάλη υπόθεση. Έχω πολλά χρόνια σχέσεις με τον Ιωνικό και με τον κόσμο της Νίκαιας. Ήθελα πολύ να έχω μια ομάδα στην Αθήνα. Ήθελα να τραβήξω τα παιδιά της Αθήνας, κάτι που δεν μπορώ να κάνω με την ΑΕΛ. Αυτά τα παιδιά δεν μπορούσαν να έρθουν στην ΑΕΛ και επειδή πολύ μεγάλα ταλέντα τα παίρνουν ομάδες της Αθήνας που δεν έχουν το μέγεθος της ΑΕΛ. Δεν περίμενα ότι θα πάω στον Ιωνικό.

Με τράβηξε και ο γιος μου, ο οποίος αρχίζει να εξελίσσεται. Γι’ αυτό ήταν και μαζί μου χθες στη γενική συνέλευση. Είναι πλάνο πενταετίας και δεν έχει σχέση με την ΑΕΛ. Πολλοί επαγγελματίες της ΑΕΛ θα πάνε στον Ιωνικό. Πάικτες που βγάζουν μάτια και μπορούν να γίνουν καλύτεροι από τον Μασούρα. Προχθές με τον ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξαν οκτώ στην ενδεκάδα. Η Αθήνα είναι η μεγαλύτερη δεξαμενή, απλώς δεν έρχονται τα παιδιά στη Λάρισα, έχουν το σχολείο τους. Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που αν δεν πηγαίναμε χθες, θα έπαιζε στα τοπικά του Πειραιά. Όταν βλέπεις αυτό το φανταστικό γήπεδο, την τεράστια βοήθεια από τον δήμαρχο, υπάρχει κύκλος ανθρώπων… Τρελάθηκα χθες, 500 άτομα στη Γ.Σ.. Κάνει γενική συνέλευση ο ερασιτέχνης Λάρισας και πάνε 15 άτομα”.

– Για το αν σκοπός είναι μέσα σε αυτήν την πενταετία να παίξει στη Super League ο Ιωνικός:

“Όχι, να παίξει στη Football League. Θα είναι μια υγιής ομάδα. Ξεκινάμε υπό το μηδέν. Είναι δύσκολη η παραμονή στη Γ’ Εθνική, πέφτουν επτά ομάδες. Πρέπει εφέτος να επιβιώσουμε. Μπορεί με τη γνώση και με τους συνεργάτες μου να κάνουμε και πρωταθλητισμό. Κάναμε μια συζήτηση και με τον Σίνισα (Γκόγκιτς) για να δούμε. Θα γίνει επαγγελματική δουλειά”.

-Για το αν κατηγορηθεί ότι ο Ιωνικός θα είναι δορυφόρος της ΑΕΛ:

“Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Η ζωή εξελίσσεται. Μην ξεχνάτε πόσες ομάδες έχουν πολυιδιοκτησία. Αυτό είναι κλασικό στο εξωτερικό. Η οικογένεια Ανιέλι πόσες ομάδες έχει; Η Ρεάλ Μαδρίτης πόσες ομάδες έχει στην Ισπανία; Δηλαδή η Ράγιο Βαγιεκάνο τι είναι; Επειδή δεν το λένε;”.

– Για τον γιο του που θα αναλάβει την προεδρία του Ιωνικού:

“Έχω ένα γιο που εξελίσσεται. Θέλω να μην είναι μόνο καλός γιος, θέλω να είναι και μάγκας. Μάγκας γίνεσαι μόνο μέσα από την επαφή με την κοινωνία. Είναι πρόεδρος στο Κολλέγιο, στην τάξη του, έχει επαφή με τον αθλητισμό, παίζει μπάσκετ. Είναι βάζελος βέβαια. Δεν είπαμε ότι θα κάνει το κουμάντο στον Ιωνικό. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί που μπορούν να σου λύσουν τα χέρια. Ο νυν πρόεδρος είναι φανταστικό παιδί. Θα είμαι εγγυητής αυτής της προσπάθειας και θα βγει κάτι όμορφο”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply