Connect with us

slideshow

Κούγιας: «Ή προχωράμε ενωμένοι ή πουλάω με 5.5 εκ.!»

Published

on

Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το μεσημέρι της Τρίτης 11/10 ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, ζήτησε ενότητα, τονίζοντας ότι, εάν αυτή δεν επιτευχθεί,θα αποχωρήσει από την ΠΑΕ.

 

Αρχικά ο Κούγιας τοποθετήθηκε στη δήλωση του Μανώλη Αντωνακάκη, με την οποία ουσιαστικά προανήγγειλε την αθώωση της Παναχαϊκής: «Είναι μέρα χαράς η σημερινή. Ημέρα απόλυτης δικαίωσης. Θέλω σήμερα να σας ανακοινώσω τις αποφάσεις μου. Δεν απολαμβάνω εδώ και ένα χρόνο την παραμονή μου εδώ. Είτε θα προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, οργανωμένοι, Ερασιτεχνική και φορείς ή δεν θέλω να είμαι πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ».

 

Στη συνέχεια ζήτησε ενότητα και τόνισε: «Ζητάω ομοψυχία και να είναι κάθε Κυριακή ποδοσφαιρική γιορτή και αν δεν το δούμε έτσι, εγώ δεν επιθυμώ να ηγούμαι αυτής της ομάδας. Θα κάνω προσπάθεια τις επόμενες μέρες, να έρθω σε επαφή με όσους νομίζω ότι πρέπει να είναι ενωμένοι για να προχωρήσει η Παναχαϊκή».

 

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ομοψυχία, ο Κούγιας ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει. Χαρακτηριστικά είπε: «Αν δεν γίνουν αυτά, δεν θέλω ούτε ευρώ παραπάνω, μόνο τα χρήματα που έχω βάλει και το ελάχιστο αντίτιμο των μετοχών. Είναι απόφασή μου, τέσσερις μήνες τώρα δεν κοιμάμαι, έχω εξαντλήσει τα όρια αηδίας για πρόσωπα και συμπεριφορές και δόξα τω θεό σε όλη την ποδοσφαιρική μου διαδρομή, ήμουν πάντα εκεί που με αγαπούσαν. Δεν έχω διάθεση να έχω άλλου είδους παρουσία.

 

Ακόμα και αν φύγω, είμαι βέβαιος, εφόσον υπάρξει αξιόπιστη λύση, είναι τέτοια η κοινωνική της απήχηση στο πανελλήνιο που για μένα, εφόσον η συνολική οικογένεια της Παναχαϊκής, αποφασίσει ότι δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος, είναι χρυσή ευκαιρία για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο».

 

Σχετικά με τα συναισθήματά του έπειτα από την ανακοίνωση του υποβιβασμού του πατρινού συλλόγου, ο Κούγιας ανέφερε: «Την μέρα που ανακοινώθηκε ότι η Παναχαϊκή υποβιβάζεται, ένιωσα ότι πιο άσχημο έχω νιώσει στη ζωή μου. Γι’ αυτό και αντέδρασα έτσι χθες μιλώντας στο τηλέφωνο, μ’ αυτό το υποκείμενο. Αυτοί καταδίκασαν μόνο Ηλιούπολη, Αγροτικό Αστέρα και Διαγόρα. Και με μια παράνομη διαδικασία, τελείωσαν εμένα και την Παναχαϊκή».

 

Ακολούθως ο πρόεδρος των «κοκκινόμαυρων» χαρακτήρισε την Τρίτη (11/10) ως την πιο ισχυρή του μέρα και τόνισε: «Ή προχωράμε μαζί και το κάνουμε πολεμικό το έργο με την καλή έννοια, συνεχίζοντας αυτό που καταφέραμε από Γενάρη έως σήμερα ή εγώ τέλος. Μέχρι βέβαια να βρεθεί ο επόμενος. Δεν έχω διάθεση να χαρίσω τα 5.5 εκατομμύρια ευρώ που έχω βάλει. Αν θέλουν κάποιοι να το τραβήξουν ας βρουν και τη λύση. Είμαι αναγκασμένος να κάνω εγώ το πρώτο βήμα. Το πρώτο βήμα εξάλλου κάνει πάντα ο ισχυρός και σήμερα είναι η πιο ισχυρή μου μέρα».

 

Σχετικά με τη διαμάχη με τον Ερασιτέχνη, έριξε τους τόνους και είπε: «Το απόγευμα της Τετάρτης (12/10) θα γίνει ραντεβού μαζί με την Ερασιτεχνική και θέλω να πιστεύω ότι θα τα βρούμε».

 

Υποστήριξε ακόμα ότι θα ζητήσει αποζημίωση από τη διοργανώτρια, τονίζοντας: «Θα ζητήσουμε και χρηματική αποζημίωση από την ΕΠΑΕ. Ήταν σκληρό αυτό που έκαναν. Αυτόν τον λεκέ που δεν κολλάει σ’ όλους τους ανθρώπους, προσπάθησαν να τον κολλήσουν και σε μένα και στην Παναχαϊκή».

 

Προανήγγειλε ακόμα την επιστροφή των ποδοσφαιριστών Βλασσόπουλου, Κωνσταντινίδη και συνέχισε: «Οι μισοί παίκτες έχουν συμφωνήσει να μείνουν στην ομάδα μόνο αν είμαι εγώ εδώ…».

 

Επίσης, ο Κούγιας ανακοίνωσε τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ για τον αγώνα με τον Πλατανιάκαι σημείωσε: «Θέλω να έρθω γήπεδο με τα παιδιά μου και δεν μπορώ. Γιατί εγώ θα πάω φυλακή».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply