Connect with us

4ος Όμιλος

Κουρούπης: Θα κριθεί στο τέλος τόσο η άνοδος όσο και η παραμονή

Published

on

Φέτος η σεζόν που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Ρόδου είναι εξαιρετική δείχνοντας ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους οπισθοφύλακες του 4ου ομίλου. Ο λόγος για το Θεόφιλο Κουρούπη ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τα ‘Ελάφια’ δικαιώνοντας τους ανθρώπους της διοίκησης για την επιλογή τους. Ο ίδιος με δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας αναφέρθηκε στο σημερινό ματς με την Κηφισιά λέγοντας:

Είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα. Το αντιμετωπίζουμε με το ίδιο σκεπτικό. Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί μέχρι να πετύχουμε το στόχο της παραμονής’.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι τα εντός έδρας ματς έχουν στοιχίσει φέτος στην ομάδα του, ο 27χρονος αμυντικός δήλωσε:

Δεν θα το θεωρήσω ετσι. Πιστευω οτι το μονο που μας λείπει ειναι το τελικό αποτέλεσμα. Στα περισσότερα ματς στην εδρα μας ειμαστε καλύτεροι απο τον αντίπαλο αλλα δεχόμαστε γκολ απο προσωπικά λάθοι σε στημένες φάσεις και χανουμε τους βαθμούς στις λεπτομέρειες. Πιστευω με μια νίκη η ομαδα θα παρει ψυχολογία θα παίζει καλο ποδοσφαιρο και θα παίρνει τα ματς ειδικά μεσα στην έδρα μας’.

Σε ερώτηση εάν θεωρεί ότι υπάρχει προβάδισμα ανάμεσα στις ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο και σε εκείνες που μάχονται για την παραμονή, ο Θεόφιλος Κουρούπης είπε:

Πιστευω οτι μεχρι το τελος του πρωταθλήματος θα κριθεί και η σωτηρία αλλα και η άνοδος’.