Connect with us

6ος Όμιλος

Κουρμπανάς: “Ευχαριστημένος από την προσπάθεια”

Published

on

Ο νέος προπονητής του Εθνικού, Νίκος Κουρμπανάς, στην πρώτη του εμφάνιση στον πάγκο του Εθνικού που στέφθηκε από εκτός έδρας νίκη, λίγο μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε αποκλειστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

” Ήταν ένα παιχνίδι αγχωτικό, με τη λογική ότι η ομάδα έπρεπε να κερδίσει οπωσδήποτε ενώ εμείς είχαμε το σχετικό άγχος. Προηγηθήκαμε με 1-0 και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο με τις 3-4 κλασσικές ευκαιρίες που χάσαμε, όσο όμως το παιχνίδι παραμένει στο 1-0 τα πόδια όπως είναι λογικό βαραίνουν.

Δεν μπορώ να πω πως απειληθήκαμε αλλά όταν το παιχνίδι είναι 1-0 υπάρχει πάντα ο κίνδυνος. Ευτυχώς στο τέλος βάλαμε και το 2ο γκολ ενώ πιο πριν είχαμε χάσει 2-3 πολύ μεγάλες και κλασσικές ευκαιρίες κι έτσι πήραμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, φαίνεται όμως πως η ομάδα έχει το σχετικό άγχος και είναι φυσιολογικό αυτό, θα δούμε πως μπορεί να το ξεπεράσει αυτό προκειμένου να είμαστε πιο φρέσκοι στη συνέχεια. Θα ήθελα, τέλος, να ευχαριστήσω τον κόσμο του Εθνικού που με την θερμή του παρουσία βοήθησε σημαντικά την ομάδα.”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply