Connect with us

8ος Όμιλος

Κουντουριώτης η επόμενη αρχηγική ανανέωση στον Χαραυγιακό

Published

on

Στον Χαραυγιακό φροντίζουν να ολοκληρώσουν όλα τα εσωτερικά θέματα που αφορούν τους παίκτες του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού, προκειμένου, στη συνέχεια να μελετηθεί σε ποιες θέσεις ακριβώς η ομάδα θα χρειαστεί ενίσχυση ώστε η διοίκηση να κινηθεί αναλόγως.

Πάνω σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε και προ μερικών ωρών η διοίκηση Φύτρου, διατηρώντας στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί γέννημα θρέμμα του συλλόγου, έχοντας κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήμα στους “νερατζούρι”.

Συγκεκριμένα, μετά από εισήγηση των κ. Ρόπα και Ζυγούρη, και έπειτα από πρόταση που έγινε από το διοικητικό συμβούλιο αποφασίστηκε ο Γιώργος Κουντουριώτης να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Χαραυγιακού και τη νέα σεζόν.

Οι δυο πλευρές συναντήθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας και με συνοπτικές διαδικασίες έδωσαν τα χέρια, ώστε, να συνεχίσουν μια συνεργασία που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο Κουντουριώτης ήταν ένα από τα καλύτερα εργαλεία που βρίσκονταν στην περσινή καλοδουλεμένη μηχανή του Χαραυγιακού, με την πίστη στις δυνατότητες του να είναι εμφανής, από τη θέληση του τεχνικού επιτελείου, να μείνει και στο φετινό ρόστερ.