Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κουμπούλης: “Υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου και την προσπάθεια που έγινε”

Published

on

Αυτό που πέτυχε φέτος ο Πανερυθραϊκός είναι κάτι πολύ σπουδαίο που για πολλούς αποτέλεσε κάτι απλό, αλλά, στην πραγματικότητα δεν ήταν έτσι. Ομάδα με τοσο νεανικό σύνολο να βρίσκεται στην κορυφή δυο δυο αγωνιστικές πριν το τέλος δύσκολο συναντάς και γι αυτόν ακριβώς το λόγο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Αντώνη Τσιμπάκη για τη δουλειά που έκαναν.

Οι μεγάλοι σε ηλικία παίκτες ήταν λίγοι όμως ήταν αυτοί που χρειάζονταν ώστε οι κόκκινοι να πετύχουνε σπουδαία πράγματα. Ένας εξ αυτών ήταν ο περσινός υπερπρωταθλητής με τα χρώματα του Αγιου Ιερόθεου Μάριος Κουμπούλης ο οποίος ξεχώρισε με την απόδοση του και με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας αναφέρθηκε στην πορεία του συλλόγου από τα βόρεια προάστια απαντώντας σε αρκετά ερωτήματα.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

Ενώ ήσασταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τιτλου πλέον το αβαντάζ το έχει το Αιγαλεω. Τι θεωρείς ότι έφταιξε;

‘Όταν ξεκινήσαμε τη φετινή χρονιά η ομάδα είχε ως στόχο μία καλή πορεία σε έναν ομολογουμένως δύσκολο όμιλο και τελικά η ομάδα κατέληξε να βρίσκεται στην πρώτη θέση στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος και να την χάνει στο προτελευταίο παιχνίδι.Η φετινή πολύ καλή πορεία της ομάδας οφείλεται αποκλειστικά στο πολύ καλό κλίμα που υπήρχε μέσα στα αποδυτήρια και στο ότι παίζαμε κάθε Κυριακή χωρίς άγχος κ ευχαριστιόμαστε αυτό που κάναμε’

Όσα χρόνια αγωνίζεσαι κανεις πρωταθλητισμό, θεωρείς ότι το μέγεθος του Αιγάλεω έπαιξε ρόλο σε αυτή τη μεγάλο ανατροπή;

Ο λόγος που ουσιαστικά χάσαμε το πρωτάθλημα οφείλεται κατά κύριο λόγο στο ότι η ομάδα δεν χτίστηκε για να κάνει πρωταθλητισμό φέτος κ οι λύσεις στο ρόστερ αριθμητικά ήταν μειωμένες γιατί όσον αφορά την ποιότητα υπήρχε πολύ’.

Πόσο οδυνηρό είναι για έναν ποδοσφαιριστή μια αγωνιστική πριν το τέλος να περνάει στη δεύτερη θέση;

‘Ο τρόπος και ο χρόνος που χάσαμε την πρώτη θέση σίγουρα μας πείραξε αλλά το μόνο που μπορώ να αισθάνομαι για τους συμπαίκτες είναι τιμή και υπερηφάνεια για αυτό που κάναμε φέτος κόντρα σε όλους και σε όλα’.

Τι ήταν εκείνο που σας είπε ο κ. Τσιμπάκης με το τέλος του αγώνα με τους Αγιους;

Ο προπονητής μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους Αγίους Αναργύρους μας έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια μας και μας εξέφρασε τον θαυμασμό του για την συνολική μας εικόνα φέτος’.