Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Κοτσώνης: “Δεν αντέχουν την άλλη άποψη”

Published

on

Παράγοντες που έχουν ρίξει στον βούρκο το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής (πλην του νεαρού Θηβαίου), τόλμησαν να επικρίνουν ακόμη και την άποψή μας περί των κριτηρίων που περιελήφθησαν στην προκήρυξη του θεσμού του Κυπέλλου! Είναι τέτοιο το κόμπλεξ τους (σύμπλεγμα στα ελληνικά), που δεν αντέχουν ούτε την άλλη άποψη!
Φυσικά, ουδέποτε αντελήφθησαν την έννοια του δημοσιεύματος… Νόμισαν ότι γράψαμε πως δεν τηρήθηκε το γράμμα της προκήρυξης, ενώ εμείς γράψαμε επί λέξει: «Σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου, κληρώθηκαν να περάσουν χωρίς αγώνα στον β’ γύρο 16 συνολικά ομάδες. Με αδιαφανές κριτήριο (κανονικά θα έπρεπε να γινόταν ανοικτή κλήρωση για 16 ομάδες ανεξαρτήτως κατηγορίας που αγωνίζονται) επελέγησαν 5 ομάδες από την Α’ κατηγορία, 6 από την Β’ κατηγορία και 5 από την Γ’ κατηγορία, ώστε να συμπληρωθεί εξ αρχής ο αριθμός των 32 ομάδων που θα συνεχίσουν στον θεσμό»…
Επειδή όμως όποιος «έχει την μύγα, μυγιάζεται», τα αυτοχαρακτηριζόμενα έμπειρα μέλη της Επιτροπής Κυπέλλου, είναι αυτά που υπηρέτησαν με τον δικό τους τρόπο το ποδόσφαιρο της περιοχής και βλέπουμε σήμερα την κατάσταση που άφησαν πίσω τους (και γι’ αυτό καταψηφίσθηκαν στις επόμενες εκλογές)! Άραγε, γιατί τους πείραξαν οι λέξεις «με αδιαφανές κριτήριο»; Θεωρείτε κύριοι ότι είναι «διαφανές κριτήριο» η κλήρωση ομάδων κατ’ αναλογία κάθε κατηγορίας; Απλά αποτελεί μια μεθόδευση. Επαναλαμβάνουμε ότι εμείς θεωρούμε την κλήρωση των 16 ομάδων που περνούν στον επόμενο γύρο χωρίς αγώνα, μια διεργασία που πρέπει να στηρίζεται στην τύχη, όπως είναι δομημένος όλος ο θεσμός του Κυπέλλου. Εσείς δεν το πιστεύετε. Δικαίωμά σας.
Πάντως, από πλευράς μας καμία δημιουργία εντυπώσεων, καμία παραπληροφόρηση, καμία παραποίηση της αλήθειας και φυσικά καμία εκτόξευση λάσπης. Μόνο ενημέρωση και άποψη! Άλλωστε, αν δεν θέλαμε να δεχθούμε το όποιο έργο της Επιτροπής, δεν θα δημοσιεύαμε την φωτογραφία των μελών της!
Τέλος, σε ότι αφορά την έλλειψη γνώσης των κανονισμών, δεν μπορείτε εσείς κύριοι της Επιτροπής να μας αφαιρέσετε αυτό που γνωρίζουμε πολύ καλά από τα 45 χρόνια ενασχόλησής μας με το αντικείμενο!
Ο ποδοσφαιρόκοσμος της Ανατολικής Αττικής διαθέτει την απαραίτητη μνήμη και γνώση. Κρίνει τα συμβαίνοντα με τον προσήκοντα σεβασμό. Γεγονός που αμφισβητούμε ότι πράττετε εσείς…

Προσηλωμένος στην αλήθεια
Θοδωρής Κοτσώνης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply