Connect with us

8ος Όμιλος

Κορέτα: “Ο Ο.Φ. Ιεράπετρας θα κάνει ταμείο στο τέλος”

Published

on

Η κάθε ομάδα στηρίζεται σε έναν ποδοσφαιριστή ρολίστα που στα δύσκολα παίρνει την ομάδα τις πλάτες του και εκεί που… καίει η μπάλα βγαίνει μπροστά.

Στον Ο.Φ. Ιεράπετρας αυτό το ρόλο ως επι τω πλείστον τον έχει αναλάβει ο Γιάννης Κορέτα ο οποίος αποτελεί έναν εκ των ενορχηστρωτών για τους νεοφώτιστους.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που με τα “χρυσά γκολ” του έχει κατορθώσει να ανεβάσει επίπεδο τους “ασπρόμαυρους” παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας και αναφερόμενος στην πορεία της ομάδας του υπογράμμισε:

“Θεωρώ πως η πορεία μας κρίνεται ικανοποιητική μέχρι τώρα αλλά σίγουρα πιστεύω πως θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς πόσο μάλλον στον δεύτερο γύρο καθώς δεν έχουμε μαζέψει τους πόντους που θέλουμε. Σε αυτό έχουν συντελέσει τα διαιτητικά λάθη και πίστεψε με είναι αρκετά και ειδικότερα στα τελευταία ματς που θεωρώ μας έχουν αδικήσει πολύ με τις αποφάσεις τους”.

Ερωτηθείς για την εξόρμηση που έχει μπροστά της η ομάδα καθώς φιλοξενείται από τον Ηλυσιακό, ο ικανότατος άσος δήλωσε:

“Είναι δύσκολο ματς. Tην γνωρίζουμε την ομάδα καλά και δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε και να καταφέρουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα”.

Για την καυτή έδρα που διαθέτει ο Ο.Φ. Ιεράπετρας, ο Γιάννης Κορέτα σχολίασε: ”

Όσο για την έδρα μας πιστεύω πως είναι η πιο δυνατή στον όμιλο μας στην Γ εθνική και σίγουρα σημαντικός παράγοντας είναι ο κόσμος και η δυναμική τον φιλάθλων μας καθώς πάντα είναι δίπλα μας και μας δίνουν δύναμη να κερδίζουμε κάθε ομάδα που έρχεται στην έδρα μας. Είναι σίγουρα ο κόσμος μας ο 12ος παίχτης μας”.

Σε ερώτηση για το που οφείλεται το γεγονος ότι παρά την εξαιρετική πορεία της ομάδας εκείνη παλεύει για την παραμονή, ο Γιάννης Κορέτα, πρόσθεσε: “Όσο για το ότι παλεύουμε για την σωτηρία ξέρουμε πως είναι δύσκολος όμιλος ίσως ο δυσκολότερος γιατί όλες οι ομάδες είναι κοντά βαθμολογικά αλλά εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο για να δούμε τι καταφέραμε σαν ομάδα”.

Στον επίλογ του σχολίασε την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποιεί ο ίδιος έχοντας έξι τέρματα στο ενεργητικό του λέγοντας:

“Εγώ προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου και πάντα δίνω το καλύτερο μου σε κάθε ματς.

Σίγουρα σημαντικό ρόλο παίζουν όλοι οι συμπαίκτες μου στην χρόνια που κάνουμε και όλοι βοηθάμε όσο μπορούμε για να καταφέρουμε τον στόχο μας σαν ομάδα την παραμονή στην Γ Eθνική”.