Connect with us

4ος Όμιλος

Κοντά σε Πολυχρόνη

Published

on

Κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού δεν βρίσκεται, όμως και η διαφορά των δύο βαθμών από τον -τέταρτο από το τέλος- Εθνικό δεν γίνεται να εμπνέει σιγουριά στους ανθρώπους του Ηλυσιακού. Το ντεμπούτο του Μάρκου Δήμου στην τεχνική ηγεσία ήταν θετικό, αφού οι ‘κιτρινόμαυροι’ απέσπασαν ισοπαλία στα Καμίνια (3-3), ωστόσο άπαντες γνωρίζουν καλά ότι η ομάδα έχει άμεση ανάγκη από ενίσχυση για να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

 

Η εβδομάδα που έρχεται, φαίνεται πως θα… φέρει μαζί της και μεταγραφές, αφού η διοίκηση Λιονάκη βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Δημήτρη Πολυχρόνη. Μετά από μισή σεζόν παρουσίας στην Καλαμάτα, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έλυσε τη συνεργασία του με τη ‘Μαύρη Θύελλα’ και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει τη νέα προσθήκη για τον ιστορικό σύλλογο του Ζωγράφου. Την περσινή χρονιά ο νεαρός άσος αγωνίστηκε στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Ιωνικού, ενώ τα πρώτα του βήματα τα έκανε στον Ατρόμητο Αθηνών.

 

Ασφαλώς, η επιλογή της απόκτησης του Δημήτρη Πολυχρόνη (εφόσον ολοκληρωθεί) δεν είναι τυχαία, μια και ο Μάρκος Δήμος έχει συνεργαστεί μαζί του τόσο πέρσι στην ομάδα της Νίκαιας, όσο και τα προηγούμενα χρόνια στα τμήματα υποδομής του περιστεριώτικου συλλόγου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply