Connect with us

6ος Όμιλος

Κομπλέ ενόψει ΑΟΛ το Κερατσίνι

Published

on

H προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στο Λουτράκι(Κυριακή 21-1,15.00 Live Sportal tv) ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για το Κερατσίνι με τον Βασίλη Σπάθα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του μιας και ο Ντούλιας ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας.

Για την αναμέτρηση κόντρα στο Λουτράκι μίλησαν ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Σπάθα κος Πέτρος Βοιδονικόλας καθώς και ο Λόνι Σκεντεράι.

Πέτρος Βοιδονικόλας:

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και εμείς θέλουμε να  ξεχάσουμε το ματς με τον Ιάλυσο το οποίο είναι αλήθεια ότι μας πείραξε η ήττα καθώς αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Το παιχνίδι με το Λουτράκι είναι από τα ματς που λέμε πως δεν υπάρχει αύριο. Παίζουμε στην έδρα μας και οφείλουμε να διπλασιάσουμε τις νίκες απέναντι σε μία ομάδα  η οποία είναι πολύ καλή τακτικά και αγωνιστικά.  Είναι μία ομάδα με νέα παιδιά  και ταλαντούχα που έχουν ισορροπία στις γραμμές ,καλό τρανζίσιον, αλλά και εμείς έχουμε δουλέψει σκληρά ,έχουμε “διαβάσει” τον αντίπαλο μας και θέλουμε να κερδίσουμε”

Λόνι Σκεντεράι 

Κακά τα ψέματα, είναι ένα παιχνίδι τελικός. Παίζουμε στην έδρα μας και όποιον και αν έχουμε αντίπαλο πρέπει να δίνουμε και κάτι παραπάνω από το 100% Για εμάς, τον Πρόεδρο ,τον κόσμο που μας στηρίζει. Σεβόμαστε το Λουτράκι που είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά και τώρα και σε κάθε ματς παίζουμε για τη ζωή μας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply