Connect with us

8ος Όμιλος

Κολιτσιδάκης: «Μόνο ευχάριστες στιγμές με τον Ηρόδοτο-Εάν ξεκινήσει με το… δεξί χρίζεται φαβορί»

Published

on

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Θανάσης Κολιτσιδάκης από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο φιλικό με τον Ηρόδοτ, παρά την ήττα με 1-2.

Ο “Κόναν” με δηλώσεις του στον Κυριάκο Παντζαρίδη στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του λέγοντας:

”Όταν παίζεις με μια ομάδα που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική και εσύ αγωνίζεσαι σε μια υποδεέστερη κατηγορία και την κοντράρεις στα ίσια, τότε μόνο ικανοποιημένος μπορεί να είσαι.

Όλα τα παιδιά είχαν καλή παρουσία και είδαμε κάποια πράγματα σχετικά με τις αδυναμίες και τις θέσεις που χρειαζόμαστε ενίσχυση. Ήταν ένα καλο τεστ και νομίζω ότι μας άφησε αρκετά πράγματα”.

Ερωτηθείς, σχετικά με την εικόνα του Ηρόδοτου και εάν θεωρεί ότι υπάρχουν δυνατότητες να κυνηγήσει την άνοδο μέσω των μπαράζ που ξεκινούν την Κυριακή, ο δυναμικός κόουτς είπε:

”Ο Ηρόδοτος είναι μια πολύ καλή, δουλεμένη ομάδα που διαθέτει καλό όνομα. Από τη στιγμή που έφτασε μέχρι εδω όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Σίγουρα σημαντικό ρόλο θα παίξει το πρώτο παιχνίδι. Θεωρώ ότι εάν κερδίσει την Αμαλιάδα χρίζεται φαβορί για την άνοδο. Θέλει όμως προσοχή αφού θα αντιμετωπίσει πολύ καλές ομάδες. Η ομάδα που θα έχει το λιγότερο άγχος και την καλύτερη συγκέντρωση, θα είναι πιο κοντά στο στόχο”.

Αναφερόμενος στο γεγονός οτι τιμήθηκε για την προσφορά του από τον Ηρόδοτο, ο κ. Κολιτσιδάκης είπε:”Έχω φύγει με τις καλύτερες σχέσεις από τον Ηρόδοτο. Τα χρόνια που παρέμεινα εκεί ήταν γεμάτες επιτυχίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ηρόδοτο για την τιμή που μου έκανε και θεωρώ ότι η ομάδα αυτή φημίζεται για το ήθος της και την ποδοσφαιρική του παιδεία”.