Connect with us

8ος Όμιλος

Κολιτσιδάκης: “Αρκετές οι πιθανότητες να παραμείνω στο ΣΥΝΚΑ την επόμενη χρονιά”

Published

on

Τα τελευταία χρόνια εξαργυρώνει την εντυπωσιακή δουλειά που πραγματοποιεί σε όποια ομάδα δουλεύει.

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης αρχίζει και… χτίζει ένα σπουδαίο βιογραφικό που θα του δώσει τη δυνατότητα τα επόμενα χρόνια να δουλέψει σε ομάδες που θέτουν υψηλά τον πήχη.

Τελευταίος του σταθμός αποτελεί η ομάδα του ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ όπου ο “Κόναν”, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές δημιούργησαν κάτι σπουδαίο. Κακέκτησαν το πρωτάθλημ αρκετές αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της ΕΠΣ Χανίων, γεγονός που δικαιώνει τη διοίκηση Αλεξάκη για την επιλογή της να φέρει τον πρώην ασο του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού στην άκρη του πάγκου το προηγούμενο καλοκαίρι.

Το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας πιστώνεται στον “Κόναν” ο οποίος με δηλώσεις του στο prismasport.gr αναφέρθηκε στην επιτυχία αυτή λέγοντας:

”Νομίζω οτι κάναμε μια πολύ καλή χρονιά. Όλα δούλεψαν ρολοι. Καταφέραμε μέχρι στιγμής να ειμαστε αήττητοι και να ΄χουμε διαφορά από τη δεύτερη ομάδα. Ο στόχος επετεύχθη. Έχουμε καταφέρει να παίζουν και αρκετά παιδιά νεαρά στην ομάδα ώστε να δούμε ποια από εκείνα θα μπορούν να παραμείνουν στο σύλλογο γιατί πρέπει να δώσουμε και αρκετό βάρος εκεί”.

Ερωτηθείς εάν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο Χανιώτικο πάγκο, ο Κολιτσιδάκης είπε

“Δεν μπορούμε να το πούμε ακόμη με αυτό. Το θέμα προς τα εκεί τείνει”.