Connect with us

5ος Όμιλος

Κολιτσιδάκης: Έχουμε την ομάδα και την καρδιά για να πάρουμε αποτέλεσμα στη Νεάπολη

Published

on

Την προσοχή τους πρώτο στο αυριανό ματς Κυπέλλου ΕΠΣ Χανιών στρέφουν στο ΣΥΝΚΑ και στη συνέχεια θα έχουν το χρόνο να ασχοληθούν και να ρίξουν όλη τους την προσοχή στο ματς της πρεμιέρας με τον Ιωνικό στη Νεάπολη.

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης αναμένεται να δώσει την ευκαιρία σε παίκτες που δεν μετρούν αρκετά λεπτά συμμετοχής στο αυριανό ματς με τον Αστέρα Καλαθαινων, το οποίο θα γίνει στις Μουρνιές.

Όσον αφορά τον αγώνα της Νεάπολης αγώνα δρόμου θα κάνει ο Παπατζίκος λόγω ενός προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Ο “Κόναν” αναφερόμενος στο ματς του Κυπέλλου είπε

”Το Κύπελλο ένας θεσμός αναβαθμισμένος και μας ενδιαφέρει. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό γιατί δίνει την ευκαιρία να συμμετέχουμε στο Κύπελλο Ελλάδας. Θέλουμε να προκριθούμε”.

Όσον αφορά τον αγώνα με τον Ιωνικό ο Κολιτσιδάκης πρόσθεσε

”Κοιτάμε το ματς Κυπέλλου και μετά θα ασχοληθούμε με τον αγώνα του Ιωνικου. Πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες ιδίως όταν παίζεις στη Νεάπολη απέναντι στον Ιωνικό. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε και έχουμε και την ομάδα αλλά και την καρδιά για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”.